Fasole alba cu sos de rosii

Share Button

Ingrediente:

  • ½ kg. fasole,
  • 2 cepe,
  • 1 buc. morcov,
  • ulei,
  • sos de rosii,
  • sare,
  • piper,
  • 1 foaie de dafin,
  • putin zahar,
  • bicarbonat.

Mod de preparare:

Fasolea, inmuiata din ajun in apa cu un virf de cutit de bicarbonat, se fierbe in apa rece morcovul si o ceapa, pina se inmoaie. Se prajeste cealalta ceapa in ulei, se adauga sosul de rosii fiert separat cu foaia de dafin, sare, piper si zahar. Fasolea fiarta se serveste in acest sos.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.