Ciorba de miel ca in Sarplanin

Share Button

Ingrediente:

1 cap de miel, 250 g ficat de miel, 200 g plaman de miel, 1 legatura de ceapa verde, 2-3 catei de usturoi, 50 g orez, 1 radacina de patrunjel, 1 ou, sucul de la o lamaie, sare.

Se spala si se curata capul de miel si se pune la fiert intr-o oala. Se adauga ceapa, patrunjelul si usturoiul si se fierbe pana cand carnea se desprinde de pe oase. Se scot oasele si se mai pune la fiert carnea. Se adauga ficatul si plamanul spalate si taiate bucatele mici precum si orezul. Cand s-a inmuiat orezul, ciorba este gata. Inainte de a o servi dregeti-o cu un ou batut si sucul de la o lamaie. Se mai adauga si patrunjelul maruntit.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.