Cheesecake cu grapefruit si lamaie

Share Button

Ingrediente (pentru 14-16 portii):

Pentru blat de biscuiti:

  • 150g unt,
  • 250g biscuiti tip beurre,
  • 20g zahar tos.
  • Pentru glazura:
  • 4 grapefruit roz,
  • 4 lamai mici,
  • 25g gelatina,
  • 350g branza de vaci grasa,
  • 350g super crema Mascarpone,
  • 175 g zahar tos,
  • 3 oua separate,
  • 150ml smantana,
  • 225 g gem incalzit si trecut prin sita pt glazura.

Mod de preparare:

Se prepara blatul din biscuitii sfaramati, unt topit si zahar. Se amesteca, se toarna compozitia in cerc cu fund detasabil si se da la rece. Se taie grapefruit-urile in felii, o parte se stoarce, se amesteca cu sucul de lamaie, gelatina inmuiata, crema de branza, galbenusurile. Se fierb putin la bain-marie, se adauga peste branza de vaci, se adauga albusurile spuma, smantana se toarna peste blat, se decoreaza cu felii de grapefruit, si se toarna gem. Se da la rece.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.