Sfaturi utile pentru alegerea scrumierelor din aer liber

Sfaturi utile pentru alegerea scrumierelor din aer liber

In baruri, restaurante, birouri si locuri publice in general, fumatul este interzis, cu exceptia spatiilor deschise, in aer liber sau ventilate. Regula este in vigoare de ani de zile si a devenit obisnuita, astfel ca fumatorii au renuntat la obiceiul de a fuma in interiorul localurilor.

Cu toate acestea, este o chestiune de politete sa puneti la dispozitie scrumiere exterioare in zonele desemnate. Daca amenajati un loc de o anumita valoare sau cu anumite caracteristici, care este expus la mult trafic, trebuie sa va asigurati ca faceti alegerea corecta, achizitionand o scrumiera de exterior rezistenta la intemperii si la uzura.

Petrecerea timpului petrecut comparand diferitele solutii de pe piata economiseste bani prin orientarea directa catre cea mai potrivita achizitie.

Cum se alege cea mai buna scrumiera in aer liber

Inainte de a cheltui bani, este bine sa comparati preturile, dar si calitatea si caracteristicile scrumierei care va fi folosita in afara casei sau a unui loc public. Pentru a va asigura ca nu treceti cu vederea niciun aspect, va sugeram sa cititi ghidul nostru, care evidentiaza caracteristicile care fac ca o scrumiera sa fie functionala in functie de locul in care va fi folosita.

Dimensiunea potrivita

Dar cum puteti fi siguri ca veti gasi solutia perfecta pentru a raspunde nevoilor afacerii sau pentru a amenaja o zona de relaxare pentru angajati? Ceea ce este important este sa intelegeti cat de multi oameni vor folosi scrumiera si in ce mod.

Intrebarea daca vor trebui sa arunce si altceva in afara de mucuri de tigara si daca obiectul va fi folosit de mai multe persoane sau de colegii lor obisnuiti, ii ajuta sa inteleaga daca trebuie sa opteze sau nu pentru solutii montate pe perete, mai compacte si mai putin estetice decat cosul de gunoi clasic.

Cum se utilizeaza scrumiera de exterior

Nu va vom spune ca fumatul este rau toata lumea cunoaste consecintele fumatului, iar legea nu interzice acest lucru, asa ca faceti ce doriti. Cu toate acestea, atunci cand fumati, produceti cenusa, precum si mucuri, care trebuie aruncate. Unde? In scrumiere exterioare si, daca va aflati in aer liber, in scrumiera de exterior.

Alegeti intre o scrumiera fixa sau mobila

Exista doua tipuri de scrumiere de exterior: fixe si mobile. Scrumiera mobila are avantajul ca ii puteti schimba locatia daca este necesar, in timp ce scrumiera fixa este atasata de perete sau de podea si, prin urmare, este mai putin versatila din acest punct de vedere.

De asemenea, util pentru deseuri mici

Scrumiera poate fi, de asemenea, un cos de gunoi, de obicei pentru colectarea hartiei vechi sau a altor deseuri mici, neorganice. Cenusa ar trebui sa fie aruncata deasupra. In ceea ce priveste mucurile, atunci cand exista, acestea trebuie aruncate prin gura scrumierei.

Curatarea scrumierei

Curatarea regulata a scrumierei ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute. Daca este posibil, folositi multa apa si un detergent usor pentru a evita deteriorarea scrumierei. Dupa spalarea scrumierei, asigurati-va ca aceasta este bine uscata inainte de a o pune din nou la dispozitia fumatorilor, altfel se va forma un noroi dezgustator de apa si cenusa, care va fi mai greu de indepartat la urmatoarea curatare.

Un sfat este sa folositi un produs dezinfectant pentru a pulveriza pe scrumiera. Acest produs trebuie lasat sa actioneze timp de aproximativ cincisprezece minute.

Istoria scrumierelor

O scrumiera este un recipient pentru cenusa din tigari si trabucuri. Scrumierele sunt de obicei realizate din materiale ignifuge, cum ar fi sticla, plastic rezistent la caldura, ceramica, metal sau piatra. Difera de un recipient pentru tigari, care este folosit in mod special pentru aruncarea tigarilor dupa ce au fost fumate.

Cel mai obisnuit design de scrumiera este un cilindru putin adanc, cu o baza plata, pentru a se sprijini pe o masa. Alte scrumiere, in special in locuri publice, sunt montate pe perete si sunt mai mari decat scrumierele standard de masa datorita utilizarii crescute pe care o primesc. Exista, de asemenea, scrumiere publice combinate cu cosuri de gunoi.

Multe scrumiere au crestaturi pe margine, pentru a tine tigari si/sau un trabuc. Frecvent, scrumierele au fost echipate in masini mai vechi, mari sau de lux, inainte de a fi ulterior disponibile ca accesorii instalate de dealer.  De exemplu, masini precum BMW E38 aveau scrumiere si brichete instalate in ambele usi din spate.

Exista scrumiere care au un capac pentru a preveni parasirea mirosului din scrumiera. De asemenea, impiedica patrunderea oxigenului, asa ca o tigara se va stinge destul de repede, chiar daca nu a fost stins complet prin impingerea la suprafata.

O scrumiera cu capac. O suprafata metalica a capacului serveste pentru a aseza o tigara in timpul fumatului, pentru a arunca cenusa si pentru a stinge tigara odata terminata. Apoi, utilizatorul apasa mecanismul si cenusa si mucul de tigara sunt aruncate in camera interna.

Un cos de gunoi echipat cu o scrumiera in partea de sus. Deoarece cenusa si mucurile de tigara potential inca aprinse sunt separate de un alt gunoi, riscul de incendiu este redus.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.