HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de porc

Sarmale in foi de varza

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 1 kg de carne de porc,
  • doi cartofi,
  • doua cepe mari,
  • o ceasca de orez,
  • o lingura de bulion,
  • o lingura de untura,
  • doua verze mijlocii,
  • sare,
  • piper macinat,
  • o felie de sorici.

Preparare:

Se curata carnea de pielita, se taie felii si se da prin masina de tocat impreuna cu cepele si cartofii curatati si spalati in mai multe ape. Se adauga orezul ales si spalat, se sareaza si se pipereaza, apoi se omogenizeaza cu o lingura de bulion sau citeva rosii taiate felii si curatate de pielite. Varza acra se lasa in apa o ora, se desface foaie cu foaie, se inlatura partea alba si se foloseste doar partea moale. Se umplu sarmalele, se pun intr-un vas adinc pe fundul caruia s-au asezat dinainte un strat de varza tocata si felii subtiri de sorici. Deasupra sarmalelor se pune un alt start de varza tocata, se acopera cu apa calda si se tin pe foc mic. Dupa ce dau in clocot, sarmalele se pun sa scada la cuptor. Se adauga o lingura de untura la fiert, pentru ca grasimea de porc inmoaie varza si face sarmalele mai gustoase. Daca se foloseste varza dulce, aceasta se desface foaie cu foaie, se opareste 10 minute in apa care clocoteste si se scoate pe o farfurie. Cind foile de varza s-au racit, se inlatura partea alba si se foloseste numai foaia subtire. Sarmalele acestea se fierb cu bors acru si se coloreaza cu rosii taiate felii sau cu o lingura mare de bulion. Sarmalele se servesc calde, cu smintina si mamaliguta.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale in foi de varza sau de vita de vie

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Tocana de varza cu carne de porc

  • Eduard Nedelcu
  • March 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Rulada cu slanina afumata

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Porkolt

  • Eduard Nedelcu
  • March 2, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Perisoare cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • February 28, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.