HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancare macedoneana

Sarmale de miel

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

1,5 kg organe de miel (ficat, plaman, inima), sare, piper negru, piper rosu, 200 g de ceapa, 100 ml ulei, 50 g de orez fiert, 1 legatura de patrunjel, 1 ou, 1 varza murata, 20 g grasime pentru unsul vasului, 500 g de rosii.

Organele de miel se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert se racesc si cu un cutit sau cu masina de tocat carne se toaca marunt. Separat se toaca marunt ceapa si se pune la prajit in putin ulei. Cand devine sticloasa se adauga si organele tocate ca sa se caleasca si ele putin. Se adauga orezul, piperul, oul si patrunjelul maruntit. Varza murata se spala si se taie cotoarele pentru a putea sa fie rulate sarmalele. Intr-un vas care se unge se pune un strat de varza murata tocata, un strat de sarmale si asa mai departe. Din lapte, sare si rosiile tocate marunte se face un sos care se toarna pe deasupra sarmalelor. Se baga la cuptor. Aceste sarmale
se servesc cu iaurt.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare macedoneana

Paine de casa

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancare macedoneana

Mancare cu sos ca la Ohrid

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Toba de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Carnati de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Cucle

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Iepure impanat cu usturoi in caciulita si afumatura

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Mate de curcan umplute cu ficat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Morcovi umpluti cu carnati

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Praz umplut

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Usturoi pisat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.