Salata de icre de crap

Share Button


Ingrediente:

100 gr. icre de crap, 200 – 250 ml ulei, zeama de la jumatate de lamaie, apa minerala, o ceapa

kurtmann.ro

Mod de preparare:

Icrele se pun intr-un castron adanc de plastic, se adauga o lingurita de zeama de lamaie si se amesteca cu mixerul la viteza maxima. Uleiul se toarna putin cate putin in timp ce se amesteca. Aproape de sfarsit se poate adauga o lingura de apa minerala si putina zeama de lamaie. Se mai amesteca inca putin si salata este gata. Se poate servi cu ceapa si paine prajita, dar nu calda.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

6 Comments

  1. Mihaela

    Cu paine prajita din comert este excelenta

  2. Marian

    Este o reteta specifica romaneaca?

  3. Oana

    Da, este romaneasca, mama mea m-a invatat sa o fac

  4. Marinca C.

    Am facut si eu aceasta delicatesa, insa nu prea mi-a reusit. Totusi gustul a fost bun.

  5. Maria

    Dar ce se intampla cu blogerii, au intrat toti in concediu ?

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.