Ingrediente:
100 gr. icre de crap, 200 – 250 ml ulei, zeama de la jumatate de lamaie, apa minerala, o ceapa
Mod de preparare:
Icrele se pun intr-un castron adanc de plastic, se adauga o lingurita de zeama de lamaie si se amesteca cu mixerul la viteza maxima. Uleiul se toarna putin cate putin in timp ce se amesteca. Aproape de sfarsit se poate adauga o lingura de apa minerala si putina zeama de lamaie. Se mai amesteca inca putin si salata este gata. Se poate servi cu ceapa si paine prajita, dar nu calda.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
6 Comments
opinii excursii
February 3, 2011Superb, mi-ati facut pofta 😀
Mihaela
February 4, 2011Cu paine prajita din comert este excelenta
Marian
February 16, 2011Este o reteta specifica romaneaca?
Oana
February 22, 2011Da, este romaneasca, mama mea m-a invatat sa o fac
Marinca C.
March 5, 2011Am facut si eu aceasta delicatesa, insa nu prea mi-a reusit. Totusi gustul a fost bun.
Maria
July 27, 2011Dar ce se intampla cu blogerii, au intrat toti in concediu ?