HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancare macedoneana

Pui cu sos

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

un pui de circa 1,5 kg, o lingurita de unt, o lingurita de ulei, doi catei de usturoi, zece ramurele de cimbru si rozmarin, 1,5 dl de supa de pui, trei linguri de smantana dulce, sare si piper negru.

Incalziti cuptorul la 220 de grade Celsius. Puiul intreg se prajeste la foc intens in uleiul si untul topit puse impreuna – pe fiecare parte pana cand devine auriu. Dupa aceasta puneti puiul intr-un vas oval de marime medie care are si capac, impreuna cu sosul rezultat din prajit. Se adauga sarea, piperul, usturoiul, 1/3 din supa, rozmarinul si cimbrul, se acopera si se lasa in cuptor 45 de minute. Dupa aceea se scoate capacul si se mai lasa 15 minute la cuptor. Se pune puiul pe o farfurie incalzita. Intr-o oala se pune la fiert restul de supa si sosul ramas in vasul in care a stat puiul in cuptor. Se amesteca continuu si se fierbe pana cand se injumatateste cantitatea. Lasati sosul sa se raceasca un pic dupa care adaugati smantana. Ornati puiul cu restul de ramurele de rozmarin si cimbru si serviti sosul intr-un vas separat. Se serveste cu cartofi la cuptor.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare macedoneana

Gaina cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancare macedoneana

Paine de casa

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Toba de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Carnati de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Cucle

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Iepure impanat cu usturoi in caciulita si afumatura

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Mate de curcan umplute cu ficat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Morcovi umpluti cu carnati

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Praz umplut

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Usturoi pisat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.