Probleme comune la Huawei P40 Pro si solutii

Probleme comune la Huawei P40 Pro si solutii

Unul dintre cele mai performante smartphone-uri de la Huawei este modelul P40 Pro, un dispozitiv pe care cu siguranta multi utilizatori si l-ar dori, insa trebuie mentionat faptul ca la fel ca multe alte telefoane de pe piata, se confrunta cu unele probleme, iar acest articol vi le aduce la cunostinta.

Incepand de la descarcarea prematura a bateriei care pana la urma se solutioneaza cu un acumulator original nou si pana la alte probleme, utilizatorii au avut parte si de experiente neplacute. Va prezentam in continuare ce puteti face cand acest smartphone de la Huawei va creaza probleme.

Probleme de conectivitate Bluetooth

 • Este posibil ca dispozitivul dvs. sa ruleze in modul de economisire a energiei. Poate fi un motiv pentru aceasta problema, asa ca trebuie sa verificati acest lucru, iar daca modul de economisire a energiei este activat, dezactivati-l si vedeti daca bluetooth-ul functioneaza.
 • Verificati daca orice forma de nivel de radiatie din jurul dispozitivului dvs. este prea mare.
 • Motivul acestei probleme nu este altceva decat sa ascunda vizibilitatea conexiunii Bluetooth in jurul tau.
 • Verificati si asigurati-va ca datele pe care le schimbati nu sunt acceptate de niciun dispozitiv.
 • Aceasta problema ar putea exista datorita impunerii oricarei forme de restrictii pe dispozitivul dvs.
 • Motivul pentru care trebuie sa va confruntati cu aceasta problema nu este altceva decat incompatibilitatea versiunii Bluetooth pe ambele dispozitive.
 • S-ar putea sa va confruntati cu aceasta problema doar pentru ca dispozitivul dvs. are ceva in neregula cu antena Bluetooth. Verificati si driverele Bluetooth implicite.
 • Asigurati-va ca problema nu exista doar pentru ca Huawei P40 Pro are ceva gresit in sistemul de operare.
 • Stergeti datele cache ale dispozitivului si verificati daca acest lucru va ajuta sa remediati problema.
 • Verificati si asigurati-va ca aceasta problema nu este cauzata doar pentru ca ati impus orice limita de timp pentru conexiunea dvs. Bluetooth.
 • Motivul acestei probleme nu este altceva decat sa nu imperecheati corect dispozitivele intre ele.
 • Uneori aceasta problema este cauzata doar de prezenta oricarui virus in dispozitivele conectate intre ele, iar o simpla scanare a dispozitivelor poate fi eficienta pentru a remedia problema.
 • Verificati daca exista spatiu de stocare disponibil pe dispozitivul dvs. Este foarte probabil ca si din cauza lipsei de stocare sa va confruntati cu o astfel de problema.
 • repornire de baza poate rezolva aceasta problema. Incercati la fel.

Acestea nu sunt insa singurele probleme. Exista situatii in care camerele foto nu mai functioneaza, iar un posibil motiv pentru aceasta problema este o problema cu software-ul implicit al driverului camerei din telefon. Verificati daca instalarea noilor actualizari pentru sistemul de operare remediaza aceasta problema. Asigurati-va ca nu utilizati o aplicatie de camera terta parte care nu este compatibila cu Huawei P40 Pro.

Aceasta problema ar putea aparea doar pentru ca telefonul are ceva in neregula cu oricare dintre componentele hardware din interior, insa inainte sa mergeti la service pentru a afla daca este vorba intr-adevar despre o astfel de situatie, inchideti aplicatia camerei daca ruleaza in fundal si deschideti-o din nou dupa 30 de secunde. Verificati daca acest lucru rezolva problema.

Stergeti memoria cache a aplicatiei camerei si verificati daca acest lucru va ajuta sa rezolvati problema. Daca problema nu este rezolvata, trebuie sa stiti ca este posibil sa nu existe spatiu de stocare disponibil in telefon sau in memoria selectata pentru stocarea fisierelor camerei si acelasi lucru poate cauza aceasta problema. De cele mai multe ori problemele obisnuite legate de camera in Huawei P40 Pro nu sunt din alte motive decat acesta.

Asadar, acestea sunt cateva dintre posibilele probleme cu care se pot confrunta utilizatorii de Huawei P40 Pro.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.