HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancare macedoneana

Praz umplut

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

praz, carne afumata, slanina, sunca impanata, ardei gras rosu, 6 morcovi, apa, 12 patlagele parguite, 4 ardei iuti mici, 4 buchetele de cimbru verde.

Firul de praz se portioneaza in bucati. Se scot cu atentie din interiorul bucatilor de praz cateva straturi. Carnea afumata si slanina afumata se taie sub forma de betisoare. Sunca impanata cu carne se taie in felii consistente in asa fel incat sa se vada un rand de carne, un rand de sunca, un rand de carne… si tot asa. Betisoarele de carne se introduc in interiorul prazului iar din sunca se introduce un singur betisor. Se procedeaza similar cu toate bucatile de praz. Alaturat, bucatile subtiri de praz ramase se taie rondele. La fel se procedeaza cu morcovii. In tava se aseaza simetric sunca impanata. Pe fiecare bucata de sunca se pune cate o bucata de praz umplut. Printre acestea se pun cativa ardei rosii grasi. Din rondelele de praz, morcovi si ardei iuti se face un amestec care se aseaza in locurile goale din tava in colturile careia se pun buchetelele de cimbru verde. Peste toate acestea se pun patlagelele care in prealabil au fost maruntite cu seminte cu tot prin zdrobire. De preferat este ca sa pregatim in numar egal bucatile de praz, fleicile de sunca impanata cu carne si ardeiul gras. Cind se serveste, pe farfurie trebuie sa fie o bucata de praz, o fleica de sunca impanata, un ardei gras, asezonate cu o portie de rondele de legume.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare macedoneana

Usturoi pisat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancare macedoneana

Morcovi umpluti cu carnati

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Toba de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Carnati de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Cucle

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Iepure impanat cu usturoi in caciulita si afumatura

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Mate de curcan umplute cu ficat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Morcovi umpluti cu carnati

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Usturoi pisat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Pingiur

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.