HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancare macedoneana

Placinta cu caise

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

Pentru aluat:

160 g faina, 30 g migdale maruntite, 100 g zahar pudra, 120 g unt, un ou mai mic si un pic de sare.

Pentru decorat:

70 g zahar alb, 40 g unt, 40 de migdale maruntite, 1 albus, 400 g caise si zahar praf.

Cu mixerul amestecati zaharul praf, faina si migdalele maruntite. Adaugati untul in bucatele mici, mixati un pic dupa care adaugati sarea si oul. Mixati incet pina cand aluatul se ingroasa. Infasurati-l in folie transparenta si puneti-l la frigider sa stea o ora. Se scoate aluatul si se intinde intr-o tava (18×18 cm sau cu diametrul de 20-22 cm), cu o lingura de lemn. Se coace aceasta foaie timp de 15 minute in cuptorul deja incalzit la 180 de grade Celsius, astfel incat marginile sa nu se rumeneasca. Lasam foaia la racit in cuptor. Amestecam separat 40 g zahar alb cu untul si cu migdalele maruntite peste care adaugam galbenusul batut. Cu aceasta compozitie ungem foaia si punem caisele taiate in 8 bucati fiecare. Presarati totul cu zaharul ramas si bagati din nou la cuptor pentru 20 de minute. Inainte de a o servi presaram peste prajitura zaharul pudra.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare macedoneana

Salata mixta cu iaurt

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancare macedoneana

Crap ca la Prespa

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Toba de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Carnati de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Cucle

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Iepure impanat cu usturoi in caciulita si afumatura

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Mate de curcan umplute cu ficat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Morcovi umpluti cu carnati

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Praz umplut

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Usturoi pisat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.