HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancare macedoneana

Mate de curcan umplute cu ficat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

ficat de pasare (porc, oaie, vita), sunca impanata si afumata de porc, 2 bucati de os de porc cu maduva, piper macinat, ardei rosu iute, sare.

Indiferent ce tip de ficat vom folosi, la reteta se va pune numai sunca de porc afumata. Se pune la fiert ficatul, slanina, cateva boabe de piper si foi de dafin. In alt vas se pun la fiert oasele de porc. Dupa ce a fiert, ficatul se da prin masina de tocat, se toaca marunt ardeiul rosu iute. Sunca de porc afumata se taie in cubulete cu latura de circa 5 mm. Se amesteca ficatul, sunca de porc, ardeiul, piper si sare. Peste aceasta compozitie incepe sa se toarna incet, incet zeama obtinuta de la oasele fierte si sa se amestece bine pentru omogenizare. Cu acest amestec se umplu matele de curcan si se fierb la foc mic circa 10 minute intepandu-se usor cu un ac. Se pun la presat in loc racoros pana a doua zi. Cand veti taia felii pentru consum veti observa reusitul contrast dintre ficat, rosul bucatelelor de ardei iute si albul cubuletelor de grasime, care cu siguranta vor starni papilele gustative pana
la… va las sa ganditi!

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare macedoneana

Morcovi umpluti cu carnati

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancare macedoneana

Iepure impanat cu usturoi in caciulita si afumatura

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Toba de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Carnati de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Cucle

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Iepure impanat cu usturoi in caciulita si afumatura

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Morcovi umpluti cu carnati

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Praz umplut

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Usturoi pisat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Pingiur

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.