HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de porc

Ficat de porc cu ciuperci si smantana

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 500 gr ficat porc,
  • 250 gr ciuperci din conserva,
  • 1-2 cepe,
  • 200 gr smantana,
  • 2 catei usturoi,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 1 lingura rasa de faina,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura ulei.

Mod de preparare:

Ficatul se taie in bucati potrivite, se adauga uleiul si se prajeste putin. Se adauga ceapa taiata marunt, ciupercile cu zeama, faina si smantana. Se condimenteaza si se fiebe timp de 15 min, la un foc mic, amestecand continuu. Aproape de finalul fierberii se adauga usturoiul pisat. Se decoreaza cu patrunjel taiat fin.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Bauturi

Dry cocktail

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din peste si fructe de mare

File de cod cu legume si smantana

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Tocana de varza cu carne de porc

  • Eduard Nedelcu
  • March 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Rulada cu slanina afumata

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de porc

Porkolt

  • Eduard Nedelcu
  • March 2, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Perisoare cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • February 28, 2014
5 comments
  1. viorica says:
    August 6, 2009 at 12:46

    Minunata mincarea de ficat porc cu ciuperci si smintana,chiar am gasit-o azi dimineata,si imi este gata mincarea.Mulumiri,ca v-am gasit.

  2. Bucatarul says:
    August 6, 2009 at 13:39

    Cu mare placere, va mai asteptam si data viitoare pentru alta reteta.

  3. bijuterii says:
    February 2, 2011 at 18:35

    Un vot si de la mine. Imi place ficatul de pui, insa aceasta reteta imi face cu ochiul. O voi incerca cat de curand si revin cu parerile finale.

  4. Mihaela says:
    February 4, 2011 at 00:58

    Pentru vegetarieni: Ficatul de porc se poate inlocui cu ficat vegetal, reteta se pastreaza la fel de buna!

  5. mihaela c. says:
    March 6, 2011 at 14:13

    Cel putin pentru o perioada, intram in postul Pastelui, nu ne vom putea bucura de asemenea gustari 🙁

Comments are closed.

HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.