HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancare macedoneana

Ciorba de gighiri

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

burta de la un miel, matele de la un miel, plamanii de la un miel, ficatul de la un miel, rinichii de la un miel, capul mielului, coada mielului, gatul mielului, cele patru picioare ale mielului de la genunchi in jos, ceapa uscata cca. 200g, rosii in bulion un borcan de 800 ml, sare dupa gust, cimbru dupa gust, o legatura de leustean verde, otet.

Burta, matele, plamanii, ficatul, rinichii si esofagul se spala foarte bine cu apa rece si se limpezesc cu otet. O atentie deosebita se acorda burtii si matelor care vor fi spalate si cu sare pentru a le face sa-si piarda mirosul. Dupa ce au fost spalate, se pun intr-o oala la oparit astfel: matele, burta si esofagul impreuna si plamanul, rinichii si ficatul impreuna. Odata oparite se pun la racit. Cand s-au racit se taie in cuburi mici. Intr-o oala se pun le fiert capul, gatul, coada si picioarele mielului. Se spumeaza. Cand nu mai exista spuma de luat se adauga ceapa tocata marunt si organelle taiate in cuburi mici. Se fierb pana cand se observa ca se desprinde carnea de pe oase. In acel moment se adauga cimbrul, leusteanul taiat marunt, rosiile tocate marunt si sarea. Ciorba se serveste cu hrean razuit tinut in smantana cu sare.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare macedoneana

Banita cu praz

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancare macedoneana

Placinta cu branza

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Toba de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Carnati de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Cucle

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Iepure impanat cu usturoi in caciulita si afumatura

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Mate de curcan umplute cu ficat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Morcovi umpluti cu carnati

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Praz umplut

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Usturoi pisat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
1 comment
  1. florin says:
    April 22, 2012 at 19:54

    este foarte buna sa mai puneti retete noi

Comments are closed.

HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.