HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancare macedoneana

Carne de pui la tava

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

1,5 kg carne de pui (trei piepti si doua copane), doua borcane cu ciuperci maruntite, o ceapa, 1/2 kg cascaval, 250 g smantana, ulei, faina, lapte, sare, vegeta si patrunjel.

Mai intai se fierbe carnea de pui, se curata de pe oase si se taie in bucati mai mari. Ceapa se curata si se taie marunt dupa care o prajim in ulei incins impreuna cu ciupercile deja pregatite. Intr-o tava de lut se aseaza prima data carnea de pui, ciupercile, putina vegeta si patrunjelul. Deasupra se rade cascavalul si se mai adauga si smantana. Inca o data repetam procedura. Separat, in ulei, se prajesc doua linguri de faina cu 2,5 dl lapte. Aceasta compozitie se adauga in tava pe deasupra. Se coace in jur de 40 de minute la 200 de grade Celsius. Cand scoatem tava din cuptor, trebuie sa se raceasca un pic si se glazureaza cu restul de smantana. Se serveste cu garnitura de cartofi sau salata de sezon.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare macedoneana

Crap ca la Prespa

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancare macedoneana

Ardei umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Toba de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Carnati de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Cucle

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Iepure impanat cu usturoi in caciulita si afumatura

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Mate de curcan umplute cu ficat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Morcovi umpluti cu carnati

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Praz umplut

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Usturoi pisat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.