HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de vita si oaie

194 posts
  • Preparate din carne de vita si oaie

Frigarui de muschi de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 750 gr. muschi, 100 gr. costita, ulei, piper, sare, cimbru, usturoi. Mod de preparare: Se curata muschiul de vine si pielite, se taie in bucati mici cuburi (3-4 cm)…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Frigarui cu rosii si ardei

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 300 gr. muschi de vita, 300 gr. muschi de porc sau cotlet, 150 gr. ciuperci, o ceapa, 2 buc. rosii, 1 buc. ardei gras, sare, piper, cimbru. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Escalop de vitel

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 6 snitele, 3-4 linguri untdelemn, o lingurita cu virf de mustar, 100 ml smintina, 1/2 lingurita faina, un virf de cutit de piper, un virf de lingurita de sare.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de berbec la gratar

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 6 cotlete frumoase, 1 lingura ulei, sare, piper. Mod de preparare: Cotletele, nu mai groase de 2 cm, se ung pe ambele parti cu ulei si se pun pe…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Chiftelute la gratar

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 100 gr. carne de vaca, o felie franzela, o lingurita orez fiert, 1/4 albus, verdeata, sare, o lingurita zeama de ceapa. Mod de preparare: Se da carnea cruda prin…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Carne de porc, vita, vitel sau miel la gratar

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: muschi din carnea dorita, untdelemn, sare. Mod de preparare: De la porc se intrebuinteaza pentru gratar tot muschiul de o parte si de alta a coloanei vertebrale, pina sus…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Biftec la tava

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg. muschi de vaca, untura, sare, piper. Mod de preparare: Se curata muschiul de pielite si de grasimea in plus, se taie in felii rotunde, se pune fiecare…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Biftec de vita

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 500 gr. carne (muschi de vaca), sare, piper. Mod de preparare: Carnea (muschi de vaca) se spala, se curata detendoane, se taie in curmezisul fibrelor in bucati de aproximativ…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Biftec cu ou

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 500 gr. carne (muschi de vaca), sare, piper, oua, frunze de patrunjel. Mod de preparare: Carnea (muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in curmezisul…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Antricot la gratar

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 6 antricoate, sare, piper, 1 lingura unt, cimbru. Mod de preparare: Se curata carnea de pielite si tendoane. Se netezeste fiecare bucata batind-o usor cu ciocanul de lemn si…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Antricot de vaca la gratar

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 6 antricoate, 1 lingura ulei, 20 gr. unt, patrunjel verde, sare, cimbru. Mod de preparare: Se taie antricoatele, lasindu-le cite putina grasime la partea exterioara, se ung cu ulei…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Tochitura de miel

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
1 kg carne de miel 200 g ficat de miel 4 cepe mari, 100 ml ulei 100 ml vin rosu, 8 oua sare, piper boia de ardei Carnea si ficatul,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 3 4 5 6 7 … 17 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.