HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de porc

140 posts
  • Preparate din carne de porc

Galuste de carne cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 150 gr carne tocata, 1 ou, 1 praf de sare, 2 linguri ceapa tocata, 1 lingura ulei, piper, 2 cepe rosii, 1 lingura unt, 200 gr rosii, 150 gr…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Ficat de porc cu ciuperci si smantana

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 500 gr ficat porc, 250 gr ciuperci din conserva, 1-2 cepe, 200 gr smantana, 2 catei usturoi, 1 legatura patrunjel, 1 lingura rasa de faina, sare, piper, 1 lingura…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Chiftele marinate

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1/4 carne, 50 g franzela, 50 g ceapa, 3 catei usturoi, 250 ml suc de rosii, o foaie de dafin, faina, untdelemn, marar, piper, ienibahar, sare. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Carnati Bulgaresti

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 2 kg carne de porc, 2,5 kg carne de vita, 1,200 kg grasime (slanina) de porc, 250 gr usturoi, piper, cimbru, ardei iute, sare, cca.12 m mate de porc.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Ardei umpluti cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 6-8 ardei de marime mijlocie, 1/2 kg rosii, patrunjel, o frunza de telina, 30 g faina, untdelemn, 400 g carne de porc, 60-100 g orez, sare, piper, 100-200 ml…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitele cu ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 300-400 g carne de porc, vitel, vaca sau ovine, 300 g ceapa, 100 ml untdelemn, 100 ml suc de rosii, 50-100 ml vin alb, o foaie de dafin, piper,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Snitel picant

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 600 gr. pulpa de porc, 3 oua, 2 dl ulei, 2 linguri pesmet, 1 lingura faina, 1 lingura mustar, 1 cescuta lapte, sare, piper. Mod de preparare: Carnea se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel in pesmet sau vienez

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet, untdelemn, lamiie, masline, patrunjel tocat, unt. Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Snitel cu sos tomat

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1,2 kg file de porc, 300 g suc de rosii, 300 ml vin alb, 2 cutii mici cu fasole verde, 200 g faina, sare si piper, patrunjel, nucsoara. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Snitel cu brinza

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg. carne tocata slaba, 2 oua, 200 gr. cascaval de vaca (dat pe razatoarea mare), sare si piper dupa gust, 150 gr. faina, 1 ou batut bine cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Friptura de porc

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru. Mod de preparare: Carnea de porc, avind fibrele impregnate cu grasime, se preteaza oricare parte pentru friptura. Carnea se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Friptura cu sos de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: o chifla, 2 cepe, un catel usturoi, 500 g carne tocata mixta, un ou, sare, piper, 50 g maslina verzi, 750 g rosii, 2 linguri miere, 2 linguri mustar,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 2 3 4 5 6 … 12 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.