HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de dovlecei umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, verdeata, 3 rosii, sare, 1 galbenus, 2 linguri smantana, 6 dovlecei tineri. Se pun la fiert un morcov, un patrunjel, o…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de perisoare

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, verdeata, 3 rosii, sare, 1 galbenus, 2 linguri smantana. Perisoare: 500 g carne, 1 felie de paine, 2 linguri orez, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de burta (schimbea)

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
4 1 apa, 1 kg burta, 1 picior de vitel, zarzavat de supa, 2 foi de dafin, 10 boabe piper, 2 linguri otet, 2 galbenusuri, sare. Se spala in mai…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de potroace

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
1,5 l apa, 1,5 l zeama de varza, maruntaie de gasca, sau de curcan, zarzavat de supa, 3 linguri orez, verdeata. La ciorba de potroace, borsul este inlocuit cu zeama…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de pui tanar

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
1,5 l apa, 1 l bors, 1 pui mijlociu, zarzavat de supa, 3 linguri orez, verdeata, cozi de ceapa verde, 2 rosii, sare, 1 galbenus, 2 linguri smantana. Intr-o oala…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Briose frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
Ingrediente: 4 buc ou 100 g unt 250 g miere 250 g faina esenta de vanilie Mod de preparare: Untul se topeste, se separa galbenusurile de albusuri, iar acestea din…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Madeleine

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 oua, 150g zahar (de preferat pudra), 115 g ulei, 3 linguri lapte (poate fi si lichior), 250 g faina, 1/2 pachet praf copt, 1 virf de lingurita bicarbonat, 100g…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, 1 pasare cam de 1 kg, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, verdeata, sare, 3 linguri orez, 1 galbenus, 2 linguri smantana. Se face…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de berbec

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, 750 g carne de berbec, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 varza mica, 500 g rosii, 1 ardei gras, sare. Se taie carnea bucati potrivite.…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de miel

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, 1 kg carne de miel, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, verdeata, cozi de ceapa verde, sare, 3 linguri orez, 1 galbenus, 2 linguri…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de vitel

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, 1 kg carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 mana fasole tucara, 1/4 varza mica, 2 cartofi, 2 rosii,…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba ruseasca cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, 1 kg carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 mana fasole tucara, 1/4 varza mica, 2 cartofi, 2 rosii,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 45 46 47 48 49 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.