HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3030 posts
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Perisoare cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • February 28, 2014
Ingrediente: 1 kg. de carne (piept de pasare, de vitel, macra sau de porc, frumos impanata), 1 ou, 100 g de ceapa, 1 felie de piine, ulei, o lingurita de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Perisoare cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • February 28, 2014
Ingrediente: 1 kg de tocatura fara orez, 5 linguri de lapte, 1 virf de cutit de boia, 5-6 linguri smintina, 2 linguri grasime, 3 linguri de faina. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pasteta din carne rasol

  • Eduard Nedelcu
  • February 27, 2014
Ingrediente: 300 g carne fiarta de vaca, vitel sau pasare 150 g franzela, 100 ml lapte, 300-400 g zarzavat fiert (morcov, telina, patrunjel), 200 ml smintina, 4 oua, o ceapa…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pasteta din carne fiarta de pasare cu gelatina

  • Eduard Nedelcu
  • February 27, 2014
Ingrediente: 500 g carne fiarta si cintarita, dupa ce s-a scos de pe oase, 250 ml supa de carne, 6 foi de gelatina sau 20 g granule de gelatina, 200…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din vanat

Pasteta de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 26, 2014
Ingrediente: 750 g carne de iepure marinata, 1/4 kg ficat de vitel, 100 g slanina afumata, 100 g franzela, 200 ml smintina, 50 g unt, 100 ml untdelemn, 150 ml…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pirjoale

  • Eduard Nedelcu
  • February 26, 2014
Ingrediente: 500 g de carne, 2 felii piine alba, 1/2 pahar pesmet, 5-6 lingurite supa sau apa, 2 linguri untura, 2 oua, verdeata, 2-3 catei de usturoi, 1 ceapa, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Ostropel

  • Eduard Nedelcu
  • February 25, 2014
Ingrediente: 600-700 g de carne de gaina, 2 cepe, o capatina de usturoi, 5-6 linguri de ulei, o lingura rasa cu faina, o lingura cu otet, o lingura de bulion…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Mancare de castraveti acri cu carne de pasare, porc, vitel, vaca, ovine, iepure

  • Eduard Nedelcu
  • February 25, 2014
Ingrediente: 300-400 g carne, o ceapa (50 g), cca 300 g castraveti (acriti), 50-100 ml untdelemn, 2-3 linguri suc de rosii sau 1/2 lingurita pasta de rosii, 50 ml vin,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Mancare de cartofi cu carnat afumat

  • Eduard Nedelcu
  • February 24, 2014
Ingrediente: circa 200 g cirnat afumat, 700-800 g cartofi, ceapa (100 g), 50 ml untdelemn sau alta grasime, boia dulce, piper, patrunjel sau marar, sare. Mod de preparare: Ceapa, taiata…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mincare cu carne si patlagele vinete

  • Eduard Nedelcu
  • February 24, 2014
Ingrediente: 500 g carne, 3 linguri untura, 2 cepe, 3-4 rosii, 3 patlagele vinete potrivite, 1 legatura patrunjel. Mod de preparare: Se taie carnea bucati, se prajeste in grasime fierbinte,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Limba cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • February 23, 2014
Ingrediente: 6-8 felii de limba, 1/2 kg ciuperci, 100 g ceapa, 200 ml suc de rosii, 50 ml vin, 3 felii de lamiie, o foaie de dafin, 50-80 ml ulei,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Gustarea lui Bachus

  • Eduard Nedelcu
  • February 23, 2014
Ingrediente: 300 g de pulpa de porc, 150 g de cirnaciori, 250 g de creier, 150 g de ciuperci, 50 g pasta de rosii, 100 ml de vin, 150 ml…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 68 69 70 71 72 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.