HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3030 posts
  • Gustari reci

Aperitiv din branza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • March 12, 2014
Ingrediente: 1/2 kg brinza de vaci, 150 g smintina proaspata groasa, chimen, ceapa. Mod de preparare: Brinza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Aperitiv din branza de burduf

  • Eduard Nedelcu
  • March 11, 2014
Ingrediente: 1/2 kg brinza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smintina, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Mod de preparare: Brinza se marunteste cu furculita, casul se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Tocana de varza cu carne de porc

  • Eduard Nedelcu
  • March 11, 2014
Ingrediente: 600 g carne de porc, 1 farfurie cu virf varza murata, 1-2 linguri untura, 1 ceapa, 1 lingurita boia. Mod de preparare: Aceasta mincare se prepara de obicei la…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Tocana de miel

  • Eduard Nedelcu
  • March 10, 2014
Ingrediente: carne miel (800 g), praji (2), morcovi (4), telina (1), patrunjel (1), cartofi (5), faina (1 lingura), cuisoare (6), lamiie (1). Mod de preparare: Se fierb toate legumele taiate…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Tocana

  • Eduard Nedelcu
  • March 10, 2014
Ingrediente: carne de vaca (500 g), ceapa (300 g), untura (150 g), costita afumata (250 g), rosii (5), ardei gras (3), vin alb sec (1 pahar), sare, piper, smintina (1/2…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel vienez

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Ingrediente: 1 kg carne de vitel, grasime, sare, piper, 5 felii lamiie, faina, ou, pesmet. Mod de preparare: Se taie carnea cruda in felii, se bat usor cu ciocanul, se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Ingrediente: carne de porc, vitel, pui, curcan, iepure domestic, pulpa de miel, patrunjel, ceapa, usturoi, masline, sare, piper macinat. Mod de preparare: Carnea, curatata de pielite, se taie in felii…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Ingrediente: 1/2kg carne de porc, 1/4kg carne de vita, 1/4kg carne de oaie sau ceafa de porc afumata, orez, ceapa, piper, suc de rosii, cimbru, marar. Mod de preparare: Alegeti…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Rulada cu slanina afumata

  • Eduard Nedelcu
  • March 8, 2014
Ingrediente: 1 kg pulpa de porc, 200 g de slanina afumata, o cescuta de ulei, 1 ceapa, 1 telina mica, 1 fir de patrunjel, 1 cescuta de zeama de carne,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Ingrediente: 1 pui de 1 kg., 100 g. de orez, 2 oua, pipota si ficatul de la pui (sau mai multe), ceapa, piper, patrunjel, marar, sare. Mod de preparare: Taiati…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Ingrediente: 3 felii costita afumata taiate marunt, 6 felii piine fara coaja, 3 cepe verzi tocate marunt, 2 linguri nuca zdrobita, 2 lingurite stafide, 1/4 ceasca patrunjel verde tocat, un…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
Ingrediente: 1 pui mai maricel (1,8 kg), sare, piper, 3 linguri ulei, 1 catel usturoi, 1/2 lingurita cimbru uscat, 2 ardei grasi (eventual rosii), 2 dovlecei, 200 g rosii mici.…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 66 67 68 69 70 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.