HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3030 posts
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de peste

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Ingrediente: 1 kg de peste fiert (orice fel de peste), 2 linguri faina, 50 g margarina, 250 ml lapte, 5 oua, cascaval ras, sare, piper. Mod de preparare: Se unge…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Ingrediente: 1 kg. de mere, 200-300 g zahar, 4 albusuri, 4 linguri de zahar vanilat. Mod de preparare: Se prepara in 30 de minute. Se fierbe zaharul intr-un litru de…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Ingrediente: 3-4 dovlecei mijlocii, 3 linguri de unt (netopit), 3 linguri de faina, 3 oua, 3 linguri de telemea rasa, o ceasca de lapte, 2 linguri de smintina. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Ingrediente: Aluat: 250 g faina, 1/2 plic praf de copt, 85 g margarina, 65 g zahar, coaja rasa de lamaie, un ou, o lingura de lapte (eventual 1 1/2). Umplutura:…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort de lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • July 2, 2014
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 ceasca faina, 75 g unt, 2-3 linguri apa de la gheata, 1 1/2 ceasca zahar, 1/4 ceasca zeamil (Maizena), 1 1/4 ceasca apa, 1/2 ceasca…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort cu branza de vaci si caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 2, 2014
Ingrediente (pentru 12 felii): Blat: 100 g ciocolata alba, 125 g unt moale, 50 g zahar, 1 varf de cutit sare, 3 oua, 100 g faina, 50 g migdale macinate,…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu lapte de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • July 1, 2014
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 pachet aluat fraged, 400 ml lapte, 300 ml frisca nebatuta, 3 oua, 150 g zahar, 1 baton de vanilie, 4 linguri Maizena (Zeamil), unt cat…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura caramel

  • Eduard Nedelcu
  • July 1, 2014
Ingrediente (pentru 12 bucati): Aluat de strudel: 100 g faina, o lingura ulei, un galbenus. Pentru garnitura: 1/2 baton de vanilie, 200 g smantana dulce (frisca nebatuta), 2 linguri zahar,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Pasca cu branza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • June 30, 2014
Ingrediente: 250 g faina, 150 g zahar, 80 g unt, 1 ou, 1 galbenus, 1 varf de cutit de sare, faina pentru framantat. Umplutura: 3 oua, 600 g branza de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Placinta cu sardele

  • Eduard Nedelcu
  • June 30, 2014
Ingrediente (pentru 6-8 persoane): 1 pachet aluat de foietaj, 2 lingurite ulei de masline, 2 cepe mijlocii taiate marunt, 1/4 lingurita cimbru uscat, 1/2 lingurita maghiran, 2 rosii potrivite taiate…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu spanac si mozarella

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 pachet aluat fraged (de tarta), 500 g spanac congelat (intreg), 75 g seminte de pin, 75 g stafide, 250 g mozarella (sau telemea moale de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ravioli

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe mari de pui, 600 g ravioli (coltunasi de aluat, umpluti cu spanac sau branza, se gasesc de vanzare in pungi, la sectorul de paste…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 47 48 49 50 51 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.