HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Salate

Salata cu cascaval, salam si sunca

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2008
Timp de preparare: cca 2+1/2 ora. Timp de odihna: cca 2 ore Cca 520 kcal/portie. Se serveste cu paine cu seminte de floarea soarelui. Ingrediente: 2 morcovi, sare, 500 g…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata combinata de vara

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2008
Ingrediente: varza (1), ardei grasi (2-3), castraveti (2-3), cartofi fierti (10-12), rosii (cateva). Mod de preparare: Se taie legumele si se asorteaza cu un sos de ulei, zeama de lamaie,…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata a la Monpe

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2008
Ingrediente: 5 morcovi mari, 2 bucati de praz, maioneza, mustar, sare. Mod de preparare: Se curata 5 morcovi mai mari, se rad pe razatoarea mica, dupa care se storc de…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata de varza alba cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2008
Ingrediente: varza alba (1/2), mere (2-3), untdelemn (2 linguri), zahar (1/2 lingurita), otet (2 linguri), sare, masline (100g), ceapa (1), cimbru (1 varf cutit). Mod de preparare: Varza alba se…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata verde

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2008
Ingrediente: pentru 2-3 salate se iau 1 lingura otet, 2 linguri ulei, 1-2 oua fierte tari. Mod de preparare: Se aleg salate proaspete si nu prea batrine. Se spala bine…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Limba cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2008
Ingrediente: 2 limbi de porc mari, 6-8 castraveciori murati, 2 oua, 200 ml. ulei, 2 linguri de mustar iute pentru maioneza, sare, piper. Mod de preparare: Limba de porc se…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Legume a la grec

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2008
Ingrediente: ceapa de apa, conopida, ciuperci, castraveti, condimente. Mod de preparare: Legumele se pregatesc separat, folosindu-se pentru fiecare: o ceapa mijlocie, ½ cescuta de ulei, ½ cescuta de vin alb,…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri

Garnitura pentru fripturi

  • Eduard Nedelcu
  • June 4, 2008
Ingrediente: 12 mere mijlocii, 2 linguri dulceata de visine sau de afine, 150 g de frisca, o lingura de faina, 1 pahar cu lapte, 30 g de unt, 100 g…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de cartofi cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • June 2, 2008
Ingrediente: 1 kg cartofi, oua (2), unt (100 g) sau 1 dl de ulei, sunca (250 g), 1 ceasca lapte, sare. Mod de preparare: Cartofii se curata de coaja, se…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de carne

  • Eduard Nedelcu
  • June 1, 2008
Ingrediente: carne de porc (125 g), carne de berbec (375 g), sare, oua (5), piine (75-100 g), ciuperci, bulion (3 linguri), smintina (3 linguri), brinza rasa (2 linguri). Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca cu macaroane

  • Eduard Nedelcu
  • June 1, 2008
Ingrediente: 500 g macaroane, 1 pahar cascaval sau brinza rasa, 4 oua, 1 pahar zahar, 1/2 pahar de unt, 1/2 litru lapte. Mod de preparare: Se fierb macaroanele (in loc…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de piine

  • Eduard Nedelcu
  • June 1, 2008
Ingrediente: pentru 500 g de piine se iau 100 g unt, 1/2 pahar lapte, 3 linguri zahar, 3 oua, 1 praf de vanilie. Mod de preparare: Piinea alba, fara coaja,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 240 241 242 243 244 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.