HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3041 posts
  • Preparate din carne de pasare

Pui prajit la tava cu usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 pui mare, ½ lingura untura, sare, zeama de carne, usturoi. Mod de preparare: Se pune puiul sarat intr-o cratita mai mare cu untura infierbintata, se prajeste pe toate…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Pizza vegetariana

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 600 gr faina, 300 gr apa calda, 50 gr drojdie, 1 lingurita margarina, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina mica, cimbru, 2 cutii pasta de rosii, 100 gr masline,…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Pizza comoda

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 6 felii mari de paine (sau 10-12 de franzela) mai veche, 2 catei de usturoi, un ou, 100 ml lapte, 100 ml suc de rosii, 100 ml vin alb,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste rasol

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg peste, morcov, patrunjel, telina, cca 100 g ceapa, 10 boabe piper, 2 cartofi de marime mijlocie, foaie de dafin, 2 linguri zeama de lamiie sau 200 ml…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Pastravi la gratar

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg. pastravi, ulei, lamiie, sare. Mod de preparare: Pestele se curata, se spala, se sareaza si se usuca. Se unge cu ulei si se inveleste in hirtie de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Marinata de macrou

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 3 kg macrou, 1 kg ceapa, otet, apa, sare, foi dafin, piper boabe, boabe mustar, ienibahar, coriandru. Mod de preparare: Pestele congelat, se curata, se spala si se taie…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Friptura de pui la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: un pui de 1 – 1 1/2 kg. Mod de preparare: Daca se frige intreg, puiul se pune intr-o tava potrivita cu marimea lui (daca vasul este mai mare…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Friptura de porc

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru. Mod de preparare: Carnea de porc, avind fibrele impregnate cu grasime, se preteaza oricare parte pentru friptura. Carnea se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Friptura de miel la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: carne de miel, piper, boia dulce de ardei, untdelemn sau untura de porc, sare, 3-4 catei de usturoi, cartofi, salata verde, ceapa. Mod de preparare: Pentru friptura partea cea…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Friptura cu sos de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: o chifla, 2 cepe, un catel usturoi, 500 g carne tocata mixta, un ou, sare, piper, 50 g maslina verzi, 750 g rosii, 2 linguri miere, 2 linguri mustar,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Friptura cu sos de legume

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg. carne de porc (piept sau spata), 2 linguri de unt netopit, 4 linguri de ulei, 2 buc. cepe, 3-4 buc. ciuperci mari, o lingurita de faina, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Frigarui pe gratar cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: 1 kg. din orice fel de carne frageda, 250-300 gr. ciuperci, 100 gr. slanina afumata, sare, piper. Mod de preparare: Se taie carnea in felii groase de un cm…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 116 117 118 119 120 … 254 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.