HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3041 posts
  • Gustari calde si minuturi

Pirjoale

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 500 g de carne, 2 felii piine alba, 1/2 pahar pesmet, 5-6 lingurite supa sau apa, 2 linguri untura, 2 oua, verdeata, 2-3 catei de usturoi, 1 ceapa, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste cu sos de mere

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: peste (10 felii), otet (2 linguri), slanina (50 g), ceapa (1), mere (5), smintina (1 pahar). Mod de preparare: Feliile de peste se sareaza si se stropesc cu zeama…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi

Pelikan cocktail

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Pentru acest cocktail va vor trebui 50 ml whiskey, 10 ml zeama de lamaie si vreo doua lingurite de sirop de zahar (obtinut prin fierberea a 700g zahar/1l apa), care…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Pasta de peste (sudul Frantei)

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 100 gr masline negre fara samburi, 150 gr capere, 2 cutii sardele in ulei, 1 cutie ton in ulei, 1 lamaie, putin ulei (masline), piper. Mod de preparare: Cu…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Muraturi asortate

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: diverse legume. Mod de preparare: Amestecul de legume se poate alcatui dupa plac; de obicei se face din castraveti, patlagele necoapte, ardei grasi lungi si pepeni mici verzi. Daca…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi

Lido cocktail

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
2-3 cuburi de gheata, 2 lingurite cu sirop de zmeura, 40 ml de coniac si 20 ml crema de lamaie se agita apoi se serveste.
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Legume cu carne de pui

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1 pui cca 1 kg, 150 gr morcov, 150 gr telina, 300 gr ciuperci, 150 gr costita afumata, 1 lingurita boia, 2 cepe, 3 linguri smantana, 200 gr cartofi,…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi

International cocktail

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
2-3 cuburi de gheata, 15 ml vodka, 15 ml whiskey, 15 ml coniac, 15 ml zeama de portocale si o lingurita de sirop alb se agita in shaker apoi se…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Gogosari in otet

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: gogosari mari, carnosi, bine inrositi, proaspat culesi; foi de tarhon; boabe de piper; otet; sare; diverse condimente, dupa gust. Mod de preparare: Se aleg gogosari mari, carnosi, bine inrositi,…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi

Gin-Vermut

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
2-3 cuburi de gheata, 30 ml gin, 30 ml vermut se amesteca usor cu lingurita.
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi

Gina cocktail

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
2-3 cuburi de gheata, 25 ml lichior de banane, 30 ml gin si 10 ml zeama de lamaie se agita intr-un shaker apoi se serveste.
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Galuste de carne cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 150 gr carne tocata, 1 ou, 1 praf de sare, 2 linguri ceapa tocata, 1 lingura ulei, piper, 2 cepe rosii, 1 lingura unt, 200 gr rosii, 150 gr…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 111 112 113 114 115 … 254 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.