HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3041 posts
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, 1 pasare cam de 1 kg, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, verdeata, sare, 3 linguri orez, 1 galbenus, 2 linguri smantana. Se face…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de berbec

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, 750 g carne de berbec, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 varza mica, 500 g rosii, 1 ardei gras, sare. Se taie carnea bucati potrivite.…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de miel

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, 1 kg carne de miel, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, verdeata, cozi de ceapa verde, sare, 3 linguri orez, 1 galbenus, 2 linguri…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de vitel

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, 1 kg carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 mana fasole tucara, 1/4 varza mica, 2 cartofi, 2 rosii,…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba ruseasca cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, 1 kg carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 mana fasole tucara, 1/4 varza mica, 2 cartofi, 2 rosii,…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba taraneasca

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
2 l apa, 1 l bors, 1 kg carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 mana fasole tucara, 1/4 varza mica, 2 cartofi, 2 rosii,…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de chimen

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
3 l apa, zarzavat de supa, 1 lingura chimen, 1 lingura unt, 1 lingura faina, sare, 6 felii de paine taiate cuburi. Se fierbe in apa o lingura de chimen…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de salata

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
3 l apa, 6 salate, 1 ceapa, 1 capatana de usturoi, 1 lingura untura, 50 g slanina, 2 oua, sare. Se pune apa la foc. Cand da in clocot, se…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa deasa de spanac (crema)

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
3 l apa, 500 g spanac, 1 lingura unt sau untura, 1 lingura faina, 1 galbenus, 2 linguri smantana, sare. Se alege spanacul, se spala cu grija si se pune…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
3 l apa, 250 g ceapa, 2 linguri unt, o lingura faina, sare, 6 felii de paine prajita in unt, 1 lingura branza rasa. Se taie ceapa in felii foarte…
Vezi Postarea
Share
  • Articole

Relansare ClubCafe

  • Eduard Nedelcu
  • November 1, 2009
Va asteptam pe 15 noiembrie pe ClubCafe.org, sa sarbatorim relansarea portalului nostru cu mancare si bautura.
Vezi Postarea
Share
  • Retete de sarbatori

Retete speciale de Halloween

  • Eduard Nedelcu
  • October 7, 2009
Degete de vrajitoare Ingrediente pentru 4 persoane 20 buc crenvursti 4 picioare de pui 1 kg cartofi (pentru piure) 20 gr unt 350 ml lapte sare si piper colorant verde…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 104 105 106 107 108 … 254 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.