HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2009
3 l apa, 250 g ceapa, 2 linguri unt, o lingura faina, sare, 6 felii de paine prajita in unt, 1 lingura branza rasa. Se taie ceapa in felii foarte…
Vezi Postarea
Share
  • Articole

Relansare ClubCafe

  • Eduard Nedelcu
  • November 1, 2009
Va asteptam pe 15 noiembrie pe ClubCafe.org, sa sarbatorim relansarea portalului nostru cu mancare si bautura.
Vezi Postarea
Share
  • Retete de sarbatori

Retete speciale de Halloween

  • Eduard Nedelcu
  • October 7, 2009
Degete de vrajitoare Ingrediente pentru 4 persoane 20 buc crenvursti 4 picioare de pui 1 kg cartofi (pentru piure) 20 gr unt 350 ml lapte sare si piper colorant verde…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri
  • Retete de sarbatori

Inghetata de dovleac

  • Eduard Nedelcu
  • October 7, 2009
Ingrediente: 2 cani de dovleac fiert, taiat cubulete 1 cana de zahar Cateva arahide sau nuci prajite si taiate 1/2 lingurita de nucsoara Piscoturi Pachet de frisca Inghetata de vanilie.…
Vezi Postarea
Share
  • Retete de sarbatori

Supa crema de dovleac

  • Eduard Nedelcu
  • October 7, 2009
Ingrediente 2kg de miez de bostan 1 ceapa 1 catel de usturoi 30g unt 1l supa dintr-un cub sau apa sare, piper, nuca de muscat 250 g smantana 4 felii…
Vezi Postarea
Share
  • Retete de sarbatori
  • Salate

Salata de dovleac

  • Eduard Nedelcu
  • October 7, 2009
Ingrediente 250g dovleac 200g ciuperci 150g varza murata 2 linguri de ulei 1 ceapa mare de apa 1 ardei gras 1 lingurita de cimbru 1 legatura de patrunjel 1 lingura…
Vezi Postarea
Share
  • Retete de sarbatori

Supa de dovleac

  • Eduard Nedelcu
  • October 7, 2009
Ingrediente 250g dovleac 200g ciuperci 150g varza murata 2 linguri de ulei 1 ceapa mare ardei gras 1 lingurita de cimbru 1 legatura de patrunjel 1 lingura de pasta de…
Vezi Postarea
Share
  • Retete de sarbatori

Dovleac cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • October 7, 2009
Ingrediente 1/2 dovleac 2 linguri de stafide 4 linguri de prune uscate 4 linguri de caise 4 linguri de zahar Preparare: Curata de seminte dovleacul si taie-l bucati. Pune toate…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Zarzavat pentru ciorbe

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 5 kg de rosii, 1 kg de ardei gras sau gogosari, 10 legaturi de patrunjel si leustean la un loc, un pahar de 200 g cu zahar, o lingura…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Zacusca II

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 3-4 kg de vinete, 2 kg de gogosari, 1/2-1 kg de ceapa, 3 kg de rosii, citeva foi de dafin, 1/2 lingurita de piper macinat, 750 ml de ulei,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Zacusca I

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1 kg de morcovi, 1 kg de mere, 1 kg de vinete, 1 kg de ceapa, 1 kg de gogosari, 1 kg de ardei gras, 1 kg de telina.…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Zacusca de vinete

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 15 vinete mari, 30 de gogosari, 1 kg de ceapa, 1 litru de ulei, 3 kg de rosii, piper, usturoi si sare dupa gust. Mod de preparare: Coaceti vinetele…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 104 105 106 107 108 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.