Avantajele bradului artificial de Craciun

Avantajele bradului artificial de Craciun

Fara doar si poate, Craciunul este cea mai asteptata sarbatoare si cea mai apreciata sarbatoare crestina din decursul unui an calendaristic, iar aici exista mai multe motive datorita caruia, de la mic la mare, indragim aceasta sarbatoare.

In perioada sarbatorilor de iarna, inca de dinainte de Craciun, in fiecare casa atmosfera este cu adevarat magica. Este lesne de inteles acest lucru, din moment ce oamenii aleg sa isi impodobeasca bradul de Craciun cu una – doua saptamani inainte de marea sarbatoare, iar aici discutam fireste, despre un brad artificial.

Apoi, iubim cu totii Craciunul pentru ca mergem la colindat din casa in casa, conform traditiei, iar in dimineata zilei de Craciun, grasim sub brad diferite cadouri pe care ni le-a lasat Mos Craciun.

Si pentru ca am amintit deja de doua ori bradul de Craciun, cu siguranta trebuie sa discutam putin despre brazi de Craciun, dat fiind faptul ca bradul este unul dintre simbolurile acestei sarbatori.

Cu siguranta adultii de azi isi aduc aminte cu drag de perioada copilariei in care impodobeau alaturi de parintii lor brazii de Craciun, asa cum ii impodobesc astazi alaturi de copiii lor.

In ceea ce priveste bradul de Craciun, in trecut majoritatea oamenilor alegeau sa impodobeasca brazi naturali de Craciun, din diferite specii cum ar fi molidul de exemplu, insa se pare ca odata cu trecerea timpului lucrurile s-au schimbat foarte mult.

Ce inseamna acest lucru? se pare ca oamenii au inceput ca din diferite motive sa renunte la ideea de a mai impodobi brazi de Craciun naturali, taiati din padure, ci acum opteaza pentru impodobirea brazilor artificiali.

De mentionat este faptul ca un brad artificial are mult mai multe avantaje in comparatie cu un brad natural, iar in continuare puteti descoperi cateva informatii despre aceste avantaje.

1. Pret atractiv

Fara doar si poate, unul dintre cele mai importante avantaje pe care le are un brad artificial, este pretul acestuia. Putem gasi la magazinele de specialitate brazi artificiali de diferite dimensiuni, care pot avea pretul de pornire de la 50 de lei sau chiar mai putin, insa in functie de tipul bradului si de alti factori, pretul poate creste considerabil.

Cu toate acestea, chiar si atunci cand pretul unui brad artificial este egal sau chiar si mai mare decat pretul unui brad natural, tot reprezinta o optiune mai atractiva, iar acest lucru il veti afla la punctul 2.

2. Reutilizare

Dupa cum spuneam anterior, chiar si daca are acelasi pret sau este mai scump, tot un brad artificial este mai atractiv decat un brad natural, pentru ca bradul artificial se impacheteaza frumos in cutia de depozitare si poate fi pus in podul casei sau intr-un alt loc, si in urmatorul an poate fi din nou impodobit.

Un brad natural insa, imediat dupa Craciun va fi aruncat, pentru ca nu mai poate fi utilizat. Altii aleg brazi la ghiveci, pe care ii planteaza, insa cu toate acestea, brazii artificiali reprezinta o solutie mai buna.

3. Nu lasa mizerie

Un brad natural stim cu totii ca se scutura de ace si lasa doar mizerie in urma. In ceea ce priveste bradul artificial, acesta nu se scutura de ace si nu lasa mizerie in urma, iar acesta este de-asemenea un alt mare avantaj pe care il are in fata unui brad natural.

4. Aspect

Chiar si in ceea ce priveste aspectul, bradul artificial are mai multe avantaje, pentru ca poate avea aspectul unui brad nins, poate avea fibra optica, etc., si arata perfect. Bradul natural in schimb este posibil sa nu aiba o coroana bogata, este posibil ca ramurile sale sa nu arate tocmai perfect, iar acest lucru cu siguranta nu v-ar avantaja.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.