HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancare macedoneana

Ardei prajiti cu branza

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

4 ardei lungi, 50 g de faina si un ou batut, 100 ml ulei de masline.

Pentru umplutura:

1 ou batut, 90 g branza alba sau urda sarata, 1/2 pahar de patrunjel maruntit, 1 ardei mic iute, curatat de seminte si taiat marunt.

Ardeii se spala si li se scot semintele. Se prajesc pana cand se rumenesc. Se intorc ca sa se poata praji pe toate partile. Se baga intr-un vas cu capac, si se lasa sa se odihneasca in jur de 10 minute. Se decojesc dupa care se pun intr-un alt vas. Separat se face umplutura si se imparte in patru parti egale. Dupa ce umplem ardeii cu umplutura de mai sus, se tavalesc prin faina si se dau prin oul batut si la sfarsit iar prin faina. Se prajesc ardeii in uleiul de masline, si se rotesc ca sa se poata praji in totalitate pana cand ajung sa aiba o culoare galben aurie si pana cand umplutura se intaraste. Se scot din ulei inainte de a fi serviti. Se servesc cu salata din castraveti si rosii.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare macedoneana

Ciorba de burta

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancare macedoneana

Chifle in foita

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Toba de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Carnati de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Cucle

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancare macedoneana

Iepure impanat cu usturoi in caciulita si afumatura

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Mate de curcan umplute cu ficat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Morcovi umpluti cu carnati

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Praz umplut

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare macedoneana

Usturoi pisat

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.