Tort de vara

Share Button

Timp de preparare: 45 min
Ingrediente:

  • 400 gr. biscuiti,
  • 150 gr. unt,
  • 500 gr. brinza de vaci,
  • 200 ml frisca,
  • 200 gr. zahar,
  • 25 ml sirop de zmeura,
  • 300 gr. zmeura,
  • 4 foi de gelatina

Mod de preparare:
Se topeste unul pe foc mic si sa adauga biscuitii pisati, apoi sa pune la rece in frigider. Se
amesteca brinza de vaci cu zaharul, siropul si se adauga frisca batuta si gelatina topita. Intr-un
vas rotund se amesteca cu mare grija jumate din fructe. Deasupra se pune cu o lingura coca
de biscuiti si apoi crema cu sirop de zmeura. Se decoreaza cu restul de fructe.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

1 Comment

  1. Bogdan

    Mersi pentru reteta desi afara zici ca a si venit iarna. Oricum, pentru un tortic, nu e prea frig afara, mai ales ca il mancam in casa 🙂

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.