Mamaliga reusita

Share Button

Timp de preparare: 10 minute
Ingrediente:

  • 2 cesti pline de malai,
  • 4-5 cesti apa,
  • 1 lingurita delikat (knor) condimente baza pentru mancaruri,
  • 1 lingurita ulei,
  • un varf de cutit sare

Mod de preparare:
Se pune apa la fiert. Cand apa da in clocot, se adauga uleiul, sarea, delikat-ul si apoi se
presara malaiul in timp ce se mesteca cu telul (pentru a evita formarea cocoloaselor, dar se
evitata si stropirea aragazului cu amestec). Mestecati continuu pentru a nu se lipi de vas.
Pentru a obtine o mamaliga mai tare, se lasa pe foc mai mult timp (mestecand). Puteti sa
adaudati si un ou pentru a obtine un gust desavarsit.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.