Maligiano

Share Button

Ingrediente:

4 vinete, 200 g branza de oaie, 6 catei usturoi, 50 g nuci, 50 g ulei, piper negru.

Vinetele se spala si se coc. Dupa ce s-au copt se decojesc si se pun la scurs. Intr-o piua de lemn se piseaza usturoiul cu sarea. Nucile se maruntesc fin de tot. Pe un tocator de lemn se maruntesc fin si vinetele dupa ce s-au scurs. Rosiile se decojesc si se maruntesc si ele pe tocator. Branza se marunteste si ea. Intr-un castron de salata se amesteca vinetele, usturoiul, branza, rosiile si nucile obtinandu-se o compozitie de o anumita consistenta. Separat intr-o tigaie se incalzeste uleiul pana la fierbere dupa care incet incet se incorporeaza in compozitie. Se poate servi ca antreu sau ca garnitura la friptura.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.