HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Torturi

Tort Noapte – Zi

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Timp de preparare: 40 min
Ingrediente:
Blatul:

  • 6 oua,
  • 1 cutie de instant puding de ciocolata,
  • ½ pahar zahar

Crema:

  • 2 cutii de smintina pentru frisca,
  • 1 pahar lapte,
  • o cutie de instant puding de vanilie

Sirop:

  • 2 lingurite ness cafe ,
  • 1 lingurita zahar ,
  • ½ pahar apa calda

Sos de ciocolata:

  • 150 g ciocolata amaruie,
  • 2 linguri lapte,
  • 2 oua

Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade
Blatul: se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga
galbenusurile batute bine si cutia de instant puding. Se unge o tava de tort cu unt, se toarna in
tava si se da la cuptor circa 20-25 de minute. Cind blatul , este gata se lasa sa se raceasca si se
stropeste cu siropul de ness cafe.
Crema: se bate frisca cu paharul de lapte si instant pudingul cu foarte mare atentie sa nu
devina ca untul.
Se unge blatul cu crema.
Sosul de ciocolata: se topeste ciocolata , impreuna cu cele 2 linguri de lapte. se adauga cele 2
galbenusuri, amestecindu-se repede sa nu se coaguleze. Deoparte se bat spume cele 2 albusuri
si se amesteca cu sosul de ciocolata. Se toarna cald peste prajitura. Se da la frigiderminimum
2 ore inainte de servire.Se poate orna o farfurie cu sos de ciocolata, de presarat
citeva nuci tocate si se aseaza felia de tort pe farfurie.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Torturi

Tort de ciocolata a la Cris

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
Next Article
  • Torturi

Tort de vara

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Torturi

Tort de vara

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Torturi

Tort de ciocolata a la Cris

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Torturi

Tort de cafea

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Torturi

Tort Caramel

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.