HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Ciorbe, supe, borsuri

Supa de pasare cu galuste

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:
Pentru 10 portii:

  • 1 pui,
  • 2,5 I apa,
  • 400 g morcovi,
  • 250 g albitura,
  • 100 g telina,
  • 150 g ceapa,
  • 50g verdeata,
  • 200 g gris,
  • 100 g unt (untura),
  • 4 oua,
  • 30—40 g sare.

Mod de preparare:
Puiul, dupa ce a fost curatat, se trece prin flacara, se spala si se pune la fiert in apa cu sare
impreuna cu: morcovii, albitura, telina, ceapa, curatate, spalate si taiate in sferturi. In cazul
folosirii unei pasari batrine, legumele se vor adauga la fiert cind aceasta a fiert pe jumatate.
Dupa fierberea puiului si a zarzavatului se strecoara supa in alt vas si se lasa pe marginea
masinii de gatit, timp in care se pregatesc galustele: untul si galbenusurile se freaca separat
pina se spumeaza, apoi se amesteca ambele componente, amestecind usor, se pune grisul sub
forma de ploaie si se amesteca continuu, apoi se adauga albusurile batute spuma si se
continua usor amestecarea compozitiei. Cu o lingurita inmuiata in apa calda se formeaza
galuste, care se pun in supa si se fierb cca. 20 minute. Se incearca o galusca pentru a controla
daca sint bine fierte pina în mijloc. Se potriveste de sare si se serveste cu verdeata taiata
marunt si galustele respective.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Ciorbe, supe, borsuri

Bors de pui moldovenesc

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Prajitura Snickers

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
You May Also Like
Ce este o supă
Vezi Postarea
  • 6 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ce este o supă?

  • Eduard Nedelcu
  • April 11, 2023
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Bors de pui moldovenesc

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Bors de peste cu leustean

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de pui a la grec

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de burta

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de tarhon cu carne de pasare sau vita

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de legume

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de miel

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.