HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari reci

Rosii umplute cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • May 14, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 6 rosii mari,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1 ceapa mare tocata marunt,
  • 1 ardei rosu, taiat marunt,
  • 100 g orez cu bobul lung,
  • 175 ml concentrat vegetal, fierbinte,
  • 1 lingura menta proaspata, tocata,
  • 2 linguri coriandru proaspat, tocat,
  • 1 lingura oregano uscat.

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la semnul 5 sau 190 grade C. Taiati cu grija partea superioara a rosiilor, scobiti interiorul si puneti deoparte pulpa si capacele. Incingeti uleiul intr-o tigaie incapatoare, adaugati ceapa si ardeiul si caliti 2-3 min, pana se inmoaie legumele. Adaugati orezul si inabusiti-l la foc iute in grasimea cu legume, pana devine transparent. Apoi adaugati pulpa rosiilor pastrata si concentratul vegetal si fierbeti 15 min amestecand din cand in cand, pana ce orezul a absobit tot lichidul si s-a inmuiat. Daca orezul se usuca prea tare inainte de a fi complet patruns, adaugati putina apa si mai fierbeti putin. Incorporati menta, coriandrul, patrunjelul verde si oregano, asezonati bine, apoi umpleti rosiile scobite cu amestecul obtinut ca mai sus. Asezati la loc capacele si puneti rosiile intr-un vas termorezistent, nu prea adinc. Coaceti 15 min, pana se inmoaie usor.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Gustari reci

Rosii umplute cu ciuperci cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • May 14, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Rulada cu mere moldoveneasca

  • Eduard Nedelcu
  • May 15, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • July 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu sos alb cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu pate de ficat

  • Eduard Nedelcu
  • July 12, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu margarina si sardele

  • Eduard Nedelcu
  • July 12, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • July 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartina cu pasta din oua fierte tari

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Aperitiv cu rosii si ardei

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.