HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancaruri cu carne

Racituri (piftie) de porc

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:
Pentru 10 portii:

  • 500 g picioare de porc,
  • 1,250 kg cap de porc,
  • 500 g carne de porc,
  • 150 g telina,
  • 150 g morcovi,
  • 150 g ceapa,
  • 75 g usturoi,
  • 50 g sare,
  • 2 oua fierte.

Mod de preparare:
Capetele si picioarele de porc se trec prin flacara, se înlatura unghiile, se taie in bucati, se
spala si se oparesc. Zarzavatul se curata, se spala; usturoiul se piseaza si se adauga putina
apa, ouale se taie felii, capul de porc, picioarele si carnea de porc se fierb in apa rece cu sare.
Dupa spumare, se adauga zarzavatul si se continua fierberea la un foc moderat, pina se
desprinde carnea de pe oase. Carnea, curatata de pe oase (cap si picioare), se pune in portii, in
farfurii sau forme decorate cu felii de oua si de morcov taiate cit mai frumos. Supa se lasa sa
se raceasca si se strecoara. Se adauga usturoiul strecurat. Supa astfel pregatita se toarna peste
carne in farfurii sau in forme. Se pastreaza la rece.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancaruri cu carne

Carnati moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancaruri cu carne

Escalop de caprioara cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
You May Also Like
Ce tip de carne este cel mai sănătos
Vezi Postarea
  • 6 min
  • Mancaruri cu carne

Ce tip de carne este cel mai sănătos?

  • Eduard Nedelcu
  • November 20, 2023
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancaruri cu carne

Salata Beouf, varianta romaneasca a salatei rusesti facuta cu pui

  • Eduard Nedelcu
  • April 16, 2022
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Varza ungureasca

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Mancarica de fasole cu carnati afumati (sau cabanos)

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Musaca de cartofi moldoveneasca

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Escalop de caprioara cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Carnati moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Tochitura

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.