HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancaruri cu carne

Muschiulet de miel impanat servit cu sos de smintina

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Timp de preparare: 30 minute
Ingrediente:

  • 400g muschiulet de miel;
  • slanina 100g;
  • bacon150g;
  • 20g sare fina;
  • 100g ulei de masline;
  • 2g piper;
  • o capatina usturoi;
  • doua crengute cimbru;
  • 20 g gustoso barbecue;
  • o lingurita menta;

Pentru sos :

  • 100 g de unt;
  • 800 g smantana;
  • 50 g zeama de lamiae;
  • sare dupa gust.

Mod de preparare:
Muschiuletul se impaneaza cu slanina si usturoi. Se adauga condimentele
gustoso,piper,menta se impacheteaza in feli de bacon taiate pe lungime subtire. Asezam
muschiuleti in staniol nu inainte de al stropi cu ulei de masline, un pahar devin alb si se
acopera uniform cu staniolul si se da la cuptorul bine incins 25 de minute. Se scoate din
cuptor se aseaza portionat pe un platou separat facem sosul. Se pune intr-un vas adinc untul
si se aseaza pe flacara aragazului seamesteca pina se topeste untul, adaugam smintina, sarea
dupa gust si zeama de lamaie amestecand continu cu un tel pina compozitia devine cremoasa.
Sosul se serveste in sosiera, adaugandu-l la servirea muschiuletului impanat.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancaruri cu carne

Chilli cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancaruri cu carne

Iepure cu masline

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
You May Also Like
Ce tip de carne este cel mai sănătos
Vezi Postarea
  • 6 min
  • Mancaruri cu carne

Ce tip de carne este cel mai sănătos?

  • Eduard Nedelcu
  • November 20, 2023
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancaruri cu carne

Salata Beouf, varianta romaneasca a salatei rusesti facuta cu pui

  • Eduard Nedelcu
  • April 16, 2022
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Varza ungureasca

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Mancarica de fasole cu carnati afumati (sau cabanos)

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Musaca de cartofi moldoveneasca

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Escalop de caprioara cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Racituri (piftie) de porc

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Carnati moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.