HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancaruri cu carne

Mancarica de fasole cu carnati afumati (sau cabanos)

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 500 g fasole alba uscata,
  • 1 ramurica de rozmarin,
  • sare,
  • 500 g rosii cojite (conserva),
  • 3 catei de usturoi,
  • 5 linguri de untdelemn,
  • 4 fire de salvie uscata,
  • piper negru,
  • o bucata de carnat afumat sau cabanos taiat bucati (se poate pune si salam de vara, taiat in felii subtiri). (pentru 4-6 portii)

Mod de preparare:
Se pune fasolea la inmuiat in apa rece, cu o seara inainte. A doua zi se schimba apa veche si
se pune la fiert cu 1 l de apa curata, firul de rozmarin si o jumatate de lingura de sare. Se
fierbe o ora si jumatate, la foc mic. Se strecoara fasolea. Daca rosiile sunt proaspete, se
oparesc, se curata de pielita si se taie in sferturi mici; daca sunt rosii intregi, cojite, din
conserva, se taie in functie de marimea lor (de obicei, sunt lunguiete si mici). Se curata
usturoiul si se taie felii. Ą Se incinge untdelemnul intr-o cratita mare. Se calesc in el
usturoiul si frunzele maruntite de salvie (se gasesc la Plafar). Se adauga rosiile si se calesc
scurt. Se adauga fasolea boabe scursa, se sareaza, se pipereaza, se amesteca bine cu rosiile. Se
serveste impreuna cu bucatile de carnat, de cabanos sau cu feliile de salam prajite scurt in
foarte putin untdelemn. Cui ii place, poate sa adauge deasupra putin otet.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancaruri cu carne

Musaca de cartofi moldoveneasca

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancaruri cu carne

Varza ungureasca

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
You May Also Like
Ce tip de carne este cel mai sănătos
Vezi Postarea
  • 6 min
  • Mancaruri cu carne

Ce tip de carne este cel mai sănătos?

  • Eduard Nedelcu
  • November 20, 2023
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Mancaruri cu carne

Salata Beouf, varianta romaneasca a salatei rusesti facuta cu pui

  • Eduard Nedelcu
  • April 16, 2022
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Varza ungureasca

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Musaca de cartofi moldoveneasca

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Escalop de caprioara cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Racituri (piftie) de porc

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Carnati moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancaruri cu carne

Tochitura

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.