HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de tarhon cu carne de pasare sau vita

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • Maruntaie de pasare , sau piept de vita,
  • morcov,
  • patrunjel,
  • telina,
  • o ceapa mijlocie,
  • 20 g orez,
    un galbenus,
  • 100 mlsmintina sau iaurt,
  • 2 linguri de untdelemn,
  • bors,
  • zeama sau sare de lamiie, sau otet,
  • tarhon,
  • sare.

Mod de preparare:
Carnea, taiata in bucatele, se pune la fiert in 2-3 l apa rece (depinde cit este de batrina carnea;
daca fierbe mai mult ciorba scade). Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se
calesc 2 minute in untdelemn,apoi se adauga in supa, impreuna cu o lingurita rasa de sare.
Cind toate sint aproape fierte, se pune orezul, se amesteca bine ca acesta sa nu se prinda de
fundul oalei si se lasa sa fiarba circa 30 minute; apoi ciorba se acreste dupa gust. Daca s-a
acrit cu bors, se lasa sa mai fiarba citeva clocote si apoi se ia de pe foc, se drege, ca si
ciorbele precedente si se sareaza. Pentru aroma, se adauga o lingurita cu virf de tarhon taiat
marunt. Se poate pregati la fel, fara carne.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de legume

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
Next Article
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de burta

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
You May Also Like
Ce este o supă
Vezi Postarea
  • 6 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ce este o supă?

  • Eduard Nedelcu
  • April 11, 2023
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Supa de pasare cu galuste

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Bors de pui moldovenesc

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Bors de peste cu leustean

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de pui a la grec

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de burta

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de legume

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de miel

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.