HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de legume

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:
Pentru 10 portii:

  • 2, 5 I apa,
  • 200 g morcovi,
  • 100 g telina,
  • 50 g patrunjel-pastîrnac,
  • 150 g ceapa,
    500 g cartofi,
  • 150 g ardei gras,
  • 150 g dovlecei,
  • 150 g fasole verde fiarta,
  • 250 g varza alba,
    500 g rosii,
  • 1 leg. verdeata,
  • 200 g smintina,
  • 2 oua,
  • 4—5 g sare de lamîie,
  • 100 ml ulei, sare,dupa gust.

Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, legumele se curata, se spala si se taie cuburi,
fasolea verde se scurge din conserva si se trece printr-un jet de apa rece, prin strecuratoare,
rosiile se spala si se taie sferturi, verdeata se curata si se taie marunt. Morcovii, telina,
patrunjelul si pastirnacul se inabusa in ulei cu adaos de apa, timp de cca 15 minute. Dupa
inabusire se completeaza cu apa de fierbere, se adauga apoi ceapa si celelalte legume (fara
rosii si fasolea verde). Se continua fierberea, iar când legumele sint aproape fierte se adauga
rosiile si fasolea verde. Din galbenusuri si smintina se formeaza sosul pentru dres (liezonul),
care se bate bine si se adauga in vasul cu ciorba, spre sfirsit, continuind fierbarea, inca 5-10
minute. Se potriveste gustul de sare, se dizolva sarea de lamîie si se adauga in compozitie, se
amesteca si se retrage de pe foc.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de miel

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
Next Article
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de tarhon cu carne de pasare sau vita

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
You May Also Like
Ce este o supă
Vezi Postarea
  • 6 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ce este o supă?

  • Eduard Nedelcu
  • April 11, 2023
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Supa de pasare cu galuste

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Bors de pui moldovenesc

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Bors de peste cu leustean

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de pui a la grec

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de burta

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de tarhon cu carne de pasare sau vita

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de miel

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.