HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de burta

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:
Pentru 10 portii:

  • 2 kg burta,
  • 3 I apa,
  • 1 kg picioare de vaca,
  • 150 g morcovi,
  • 150 g ceapa,
  • 100 g telina,
  • 50 g usturoi,
  • 2 g piper,
  • 500 g iaurt sau smintina,
  • 3 oua,
  • 50 g faina,
  • 100 ml otet,
  • 100 ml ulei sau untura,
  • sare dupa gust.

Mod de preparare:
Burta si picioarele de vaca se curata de pielite si tendoane, se spala bine, se oparesc, apoi se
spala din nou cu apa rece si se asaza intr-o oala. Picioarele se sparg punindu-le la fundul
vasului, iar burta se ruleaza si se aranjeaza peste picioare. Se completeaza oala cu apa si se
pune la fiert cu sare. Se spumeaza in timpul fierberii. Cind burta este aproape fiarta se adauga
morcovii, telina si ceapa curatate, spalate si taiate jumatati sau sferturi. Se adauga usturoiul
curatat si taiat marunt si piperul. Cind burta si picioarele au fiert se scot si se racesc. Burta se
taie în fisii lungi de 4-5 cm, iar carnea de pe picioare se alege si se taie la fel, apoi se introduc
in oaia cu supa, care a fost strecurata si se continua fierberea pina da un clocot. Din
galbenusurile batute, iaurtul (smintina) si faina cu putina zeama se pregateste sosul pentru
dres si se introduce in oala cu ciorba. Se potriveste gustul cu sare si acreala. Se serveste cu
mujdei.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de tarhon cu carne de pasare sau vita

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
Next Article
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de pui a la grec

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
You May Also Like
Ce este o supă
Vezi Postarea
  • 6 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ce este o supă?

  • Eduard Nedelcu
  • April 11, 2023
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Supa de pasare cu galuste

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Bors de pui moldovenesc

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Bors de peste cu leustean

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de pui a la grec

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de tarhon cu carne de pasare sau vita

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de legume

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Ciorbe, supe, borsuri

Ciorba de miel

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.