HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Paste si pizza

Carbonara Italiana

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Timp de preparare: 20 min
Ingrediente:
Compozitie pentru 4 persoane:

  • 400-500 g pasta (de preferat spaghetti),
  • 2 galbenusuri,
  • 1 albus,
    250-300 g kaizer sau sunca presata,
  • ½ cana de parmigiano (sau cascaval ras prin razatoarea mica),
  • sare,
  • piper dupa gust

Mod de preparare:
Kaizerul (sunca) se prajeste in tigaie cu 4-5 linguri ulei de floarea soarelui; intre timp se fierb
pastele (respectand timpul de pe ambalaj – daca nu devin rascoapte). Se bat galbenusurile cu
albusul, sarea, piperul si jumatate din cantitatea de branza (parmigiano sau cascaval). Pastele
se scurg bine, se lasa in oala dar nu pe foc, se adauga kaizerul prajit (tinut pe flacara pentru a
nu se raci), ouale batute si restul de cascaval. Se amesteca bine fara a mai fi puse la foc. Aveti
incredere, sunt excelente, iar daca pastele sunt fierbinti la fel ca si compozitia din tigaie,
ouale se coc atat cat trebuie. Imediat dupa preparare, cu un pahar de vin rosu!

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancaruri cu peste

Marinata de macrou

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
Next Article
  • Paste si pizza

Pizza Ioana

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
You May Also Like
Cele mai cremoase paste Carbonara – rețeta autentică italiană (fără smântână)
Vezi Postarea
  • 22 min
  • Paste si pizza

Cele mai cremoase paste Carbonara – rețeta autentică italiană (fără smântână)

  • Eduard Nedelcu
  • May 22, 2025
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Macaroane cu fasole verde si branza

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Paste si pizza

Paste cu fructe de mare

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Pizza la Microunde

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Pizza Ioana

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.