HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de pasare

175 posts
  • Gustari calde si minuturi
  • Preparate din carne de pasare

Pulpe de pui umplute

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): Pentru pulpe: 8 pulpe 50 ml vin alb 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi 1 lingurita rozmarin uscat 1 lingurita salvie 1 frunza…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Curcan umplut la cuptor pentru Revelion

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Ingrediente (pentru 8-10 portii): Pentru asezonare: 1 curcan intreg de 5 kg 50 g unt 1 lingura boia de ardei iute 1 lingura cimbru uscat 1 lingura trhon uscat sare…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Aripioare de pui picante

  • Eduard Nedelcu
  • November 10, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 20 de aripioare de pui 1 lingura praf de usturoi 1 lingura boia de ardei iute 1 lingura boia de ardei dulce sare si piper Aripioarele…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui picant cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 16, 2009
500 g piept de pui taiat bucati de 2-3 cm, se pun in ulei de masline incins, pentru 5 minute. Se adauga o lingurita de pasta de trufe si o…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Rulouri de pui cu morcovi sotati

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente rulouri: piept de pui, margarina, bacon feliat, patrunjel, sare, piper. Ingrediente morcovi sotati: morcovi, o lingura zahar, margarina, zeama de lamaie. Mod de preparare: Pieptul de pui taiat si…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut pentru zile festive

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1 pui, 150 gr carne tocata, 100 gr morcov, 50 gr mazare, praz, 1 ou, 1 legatura patrunjel, 2 felii costita, sare, piper, 2 catei usturoi. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu sparanghel

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1 pui de un kg, 400 gr sparanghel din conserva, 3 linguri margarina, 2 linguri pesmet alb, 100 gr costita afumata taiata cuburi mici, sare, piper. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu sos picant

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: pui mare (1), unt (100 g), ceapa (3), catei de usturoi (2), supa (1 l), sare, piper, sofran (1 lingurita), coriandru (1 lingurita), faina (2 linguri), lamiie (1). Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 4 copane sau 4 piepturi de pui, 4 felii subtiri de costita, un borcan mic de ciuperci conservate (sau 400 g de ciuperci proaspete), o ceapa, 1 pahar cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Legume cu carne de pui

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1 pui cca 1 kg, 150 gr morcov, 150 gr telina, 300 gr ciuperci, 150 gr costita afumata, 1 lingurita boia, 2 cepe, 3 linguri smantana, 200 gr cartofi,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Aripi de pui cu sos de soia

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Ingrediente: 1 kg aripi de pui, faina ptr pudrat, sare, piper, boia de ardei dulce, 1 lingura otet, 2 linguri sos soia, 1 lingura ulei. Ptr garnitura: mazare verde, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Rulada de curcan cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • May 3, 2009
Ingrediente: o cutie ciuperci, 2 cepe, 1 kg piept de curcan, 200 g brinza de vaci, sare, piper, boia, rozmarin, usturoi, cimbru. Mod de preparare: Ciupercile si ceapa se toaca…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 2 3 4 5 6 … 15 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.