HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Gustari reci

80 posts
  • Gustari reci

Ciuperci cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • March 13, 2014
Ingrediente: 1 Kg ciuperci, sare, 250-300 g maioneza, 100-150 ml smintina groasa, marar, patrunjel. Mod de preparare: Dupa ce s-au curatat, ciupercile se fierb acoperite, circa 30 minute, in 1/4…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Oua tari cu sos grecesc

  • Eduard Nedelcu
  • March 13, 2014
Ingrediente: 4 oua, 50 ml ulei, 2-3 linguri de apa, 1/2 lingurita sare, un virf de cutit cu piper, 15 ml lamiie. Mod de preparare: Ouale fierte tari sau cleioase,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Ochiuri romanesti in cuib de parizer

  • Eduard Nedelcu
  • March 12, 2014
Ingrediente: 4 felii de parizer de 4-5 mm grosime, 30 g unt sau untdelemn, 4 oua. Pentru piure: 1/2 kg cartofi, 30 g unt, 2 linguri de lapte, 50 g…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Aperitiv din branza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • March 12, 2014
Ingrediente: 1/2 kg brinza de vaci, 150 g smintina proaspata groasa, chimen, ceapa. Mod de preparare: Brinza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Aperitiv din branza de burduf

  • Eduard Nedelcu
  • March 11, 2014
Ingrediente: 1/2 kg brinza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smintina, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Mod de preparare: Brinza se marunteste cu furculita, casul se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Orez a la Canton

  • Eduard Nedelcu
  • February 9, 2014
Ingrediente: orez fiert (4 cesti), untura (4 linguri), cirnaciori (6), sunca (200 g), oua (2), ceapa (1), ton (100 g), ciuperci, ceapa verde. Mod de preparare: Se fierbe orezul in…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Cremvursti cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • February 9, 2014
Ingrediente: 150 g maioneza, 3 perechi de cremvursti, 2 linguri vin, tarhon. Mod de preparare: Maioneza cu mustar, sare si zeama de lamiie, ca sa fie putin mai picanta, se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Cornuri umplute cu sunca, parizer, salam

  • Eduard Nedelcu
  • February 8, 2014
Ingrediente: 10 cornuri, 200 g sunca, parizer, salam, 100 g unt, 50 ml smintina, un virf de lingurita sare, un virf de cutit piper. Mod de preparare: Sunca, salamul, parizerul…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Cascaval pane

  • Eduard Nedelcu
  • February 8, 2014
Ingrediente: 100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina. Mod de preparare: Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Cascaval la capac

  • Eduard Nedelcu
  • February 7, 2014
Ingrediente: 100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina. Mod de preparare: Cascavalul se taie in felii de 1 1/2 cm grosime. Feliile se inmoaie in lapte, se trec bine…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Briose cu gem de caise

  • Eduard Nedelcu
  • December 3, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii – 8 briose): 200 g faina alba 100 g migdale macinate 100 g zahar 150 g gem de caise 100 ml lapte 3 linguri malai 2…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Lipie umpluta cu sunca si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • November 16, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): Aluat: 500 g faina alba 250 ml lapte 1 cub drojdie proaspata sau 2 plicuri drojdie uscata 4 linguri ulei de masline sare piper nucsoara Umplutura:…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 2 3 4 5 6 7 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.