HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari reci

Lipie umpluta cu sunca si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • November 16, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii):

Aluat:

  • 500 g faina alba
  • 250 ml lapte
  • 1 cub drojdie proaspata sau 2 plicuri drojdie uscata
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • nucsoara

Umplutura:

  • 100 g cascaval afumat
  • 100 g sunca presata

Drojdia se dizolva in putina apa calda si se amesteca cu faina intr-un bol. Peste compozitie se adauga laptele incalzit putin, sare, piper, nucsoara si uleiul de masline. Se formeaza un aluat omogen care se framanta 5 minute si apoi se lasa acoperit cel putin 30 de minute.

Aluatul se imparte in doua si se intind din fiecare parte foi de 1,5 cm grosime. Prima foaie se aseaza intr-o tava rotunda cu diametrul de 28 de cm tapetata cu hartie de copt. Peste aluat se adauga sunca si cascavalul taiate fasii sau cubulete, iar deasupra se intinde cea de-a doua foaie. Se preseaza marginile cu degetele pentru a se inchide, se inteapa din loc in loc cu o scobitoare si se coace in cuptor la 180 grade timp de 30 de minute.

Pofta buna!

 

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Gustari calde si minuturi

Tartine cu cascaval si ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • November 16, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Gustari calde si minuturi

Tartine cu rosii uscate si branza feta

  • Eduard Nedelcu
  • November 16, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • July 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu sos alb cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu pate de ficat

  • Eduard Nedelcu
  • July 12, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu margarina si sardele

  • Eduard Nedelcu
  • July 12, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartine cu cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • July 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Tartina cu pasta din oua fierte tari

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari reci

Aperitiv cu rosii si ardei

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.