HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Torturi

5 posts
  • Torturi

Tort de vara

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Timp de preparare: 45 min Ingrediente: 400 gr. biscuiti, 150 gr. unt, 500 gr. brinza de vaci, 200 ml frisca, 200 gr. zahar, 25 ml sirop de zmeura, 300 gr.…
Vezi Postarea
Share
  • Torturi

Tort Noapte – Zi

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Timp de preparare: 40 min Ingrediente: Blatul: 6 oua, 1 cutie de instant puding de ciocolata, ½ pahar zahar Crema: 2 cutii de smintina pentru frisca, 1 pahar lapte, o…
Vezi Postarea
Share
  • Torturi

Tort de ciocolata a la Cris

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Timp de preparare: 1h si 30min Ingrediente: Blat: Unt -160 gr; zeama si coaja de la ½ lamaie; ciocolata 100 gr; oua – 6 buc; zahar – 200gr; pesmet –…
Vezi Postarea
Share
  • Torturi

Tort de cafea

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Timp de preparare: 30 minute Ingrediente: 6 oua, 6 linguri apa, 12 linguri zahar, 7 linguri faina, 5 linguri cacao, 1 praf de copt, 100gr cafea facuta la Preso, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Torturi

Tort Caramel

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Timp de preparare: 2 ore Ingrediente: Zahar, oua, vanilie, faina, frisca si fructe exotice, praf de copt Mod de preparare: 9 linguri mari zahar se topesc intr-o cratita se lasa…
Vezi Postarea
Share
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.