HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Mancaruri cu carne

27 posts
  • Mancaruri cu carne

Caracatita lemone

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Timp de preparare: noua ore Ingrediente: Caracatita – una bucata – 1kg, lamaie – 1 bucata, patrunjel – 1 legatura, usturoi – 2 catei, ulei de masline extra virgin, foi…
Vezi Postarea
Share
  • Mancaruri cu carne

Iepure cu masline

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Ingrediente: Un iepure, 4 linguri de ulei, 250 g masline, un pahar cu vin, o lingura de bulion, sare, piper, doua cepe mari, 250 g arpagic. Mod de preparare: Se…
Vezi Postarea
Share
  • Mancaruri cu carne

Muschiulet de miel impanat servit cu sos de smintina

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Timp de preparare: 30 minute Ingrediente: 400g muschiulet de miel; slanina 100g; bacon150g; 20g sare fina; 100g ulei de masline; 2g piper; o capatina usturoi; doua crengute cimbru; 20 g…
Vezi Postarea
Share
  • Mancaruri cu carne

Chilli cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Timp de preparare: 1 h Ingrediente: 3 ardei iuti, 2 cepe, 4 catei de usturoi, 500 g carne tocata de vita, o lingura oregano, un virf de cutit praf de…
Vezi Postarea
Share
  • Mancaruri cu carne

Gulas cu carne de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Ingrediente: Ai nevoie de: 500g carne de vaca (poate fi si de porc, dar cu cea de vaca gulasul este mai gustos), 100 ml ulei, 50 ml vin, 5-6 catei…
Vezi Postarea
Share
  • Mancaruri cu carne

Tochitura macelareasca a la “Miacori”

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Ingrediente: Pentru 10 persoane: 300 g momite de vita sau de porc, 300 g creier de vitel sau porc, 150 g maduva, 100 ml ulei, 150 g unt, 500 g…
Vezi Postarea
Share
  • Mancaruri cu carne

Tavu Gogsu

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Timp de preparare: 50 min Ingrediente: un piept de pui, 150 gr orez, 60 ml apa, 1 l lapte, 240 gr zahar, o lingurita chimen Mod de preparare: Se fierbe…
Vezi Postarea
Share
  • Mancaruri cu carne

Makluba

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Timp de preparare: 30 min Ingrediente: carne de pui, cartofi, vinete, conopida, orez, ceapa Mod de preparare: Se pune la fiert carnea de pui si cind apa incepe sa fiarba…
Vezi Postarea
Share
  • Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Timp de preparare: 30 min Ingrediente: 500 g piept de pui, 150 g ciuperci crude (sau de la conserva), 1 ardei gras rosu, un ardei gras verde, un ardei iute,…
Vezi Postarea
Share
  • Mancaruri cu carne

Pui cu arpagic

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Timp de preparare: 50 minute Ingrediente: Pentru 4 portii: 250 gr piept pui dezosat, 2 pulpe pui, 200 gr arpagic, 1 ceapa potrivita, 50 ml vin alb, 500 gr rosii…
Vezi Postarea
Share
  • Mancaruri cu carne

Rulou “Amicii” din piept de pui

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Ingrediente: 460g piept de pui dezosat; 200g cascaval; 100 g capere; 50g gogosari murati rosii; 50g mustar; 150g ciuperci; 100g ulei de masline; 20g condimente pentru gratar Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Mancaruri cu carne

Rulou de pui cu ciuperci si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2013
Timp de preparare: 25 min Ingrediente: piept pui, cascaval, ciuperci, condimente pui Mod de preparare: Se bate pieptul de pui ca pentru snitel, se umple cu ciuperci si cascaval, se…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 2 3 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.