HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa pasata de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • pentru 3 litri de apa se iau 2-3 morcovi,
  • 1 legatura mica de patrunjel,
  • 2 cepe,
  • 4 linguri unt,
  • 1 1/4 kg cartofi,
  • 2 linguri faina,
  • 3 pahare lapte,
  • 2 galbenusuri

Mod de preparare:

Se curata si se taie marunt morcovii, patrunjelul, ceapa si se inabusa in unt. Se adauga cartofi taiati bucatele. Se stinge totul cu apa si se pune la fiert la foc mic. Cind cartofii sint gata, se ia supa de pe foc, se strecoara si se trece zarzavatul prin sita. Deoparte, se rumeneste faina cu putin unt, se stinge cu lapte fierbinte si se adauga in piureul de zarzavat, apoi se toarna zeama in care a fiert zarzavatul si se lasa sa mai dea un clocot. Se adauga patrunjel taiat marunt. Dupa ce supa s-a luat de pe foc, se bat galbenusurile, se subtiaza cu 1-2 linguri de zeama de zarzavat si se toarna in supa.

Servire:

Se serveste cu piine taiata in cuburi mici si prajita in putin unt.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa din carne de vita

  • Eduard Nedelcu
  • January 20, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa la cesti consomme

  • Eduard Nedelcu
  • January 21, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de carote

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa a la Izalina

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de pui cu lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • June 22, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de perisoare cu tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de gris rumenit

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de burta

  • Eduard Nedelcu
  • February 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa cu usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • February 4, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.