Ingrediente:
- 500 g spanac,
- 3 l de apa,
- 1 lingura de unt,
- 1 galbenus,
- 1 lingura de faina,
- 2 linguri de smintina,
- sare.
Mod de preparare:
Se alege spanacul, se spala cu grija si se pune la fiert cind apa clocoteste. Se prajeste usor faina in unt si se stinge cu apa in care fierbe spanacul. Se toarna rintasul in oala cu spanac, se trece totul prin sita, se potriveste de sare si se tine sa mai dea citeva clocote. Cind este gata, se drege in castron cu un galbenus si putina smintina.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Ce sunt containerele? - June 24, 2022
- Ce este un consilier financiar si functiile acestora - June 24, 2022
- 8 Idei de jocuri de incercat la piscina - June 20, 2022
Comentarii recente