Supa de spanac

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 500 g spanac,
  • 3 l de apa,
  • 1 lingura de unt,
  • 1 galbenus,
  • 1 lingura de faina,
  • 2 linguri de smintina,
  • sare.

Mod de preparare:

Se alege spanacul, se spala cu grija si se pune la fiert cind apa clocoteste. Se prajeste usor faina in unt si se stinge cu apa in care fierbe spanacul. Se toarna rintasul in oala cu spanac, se trece totul prin sita, se potriveste de sare si se tine sa mai dea citeva clocote. Cind este gata, se drege in castron cu un galbenus si putina smintina.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.