Supa de peste cu ardei gras

consultanta Dan Bradu

Ingrediente (pentru 4 persoane):

  • 1 catel de usturoi,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei gras galben,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 500g file de crap (crap dezosat),
  • 10g unt sau margarina,
  • 1/2l concentrat de legume (Vegeta + apa),
  • sofran (exista in comert),
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Se curata usturoiul si ceapa; usturoiul se zdrobeste, ceapa se toaca marunt. Ardeii, curatati de seminte si nervuri, se taie fasii subtiri sau cubulete. Se spala pestele, se zvanta si se taie bucatele mai mari. Se incinge grasimea si se pun la calit ceapa si usturoiul, apoi se adauga ardeii si se mai lasa circa 8 minute. Se toarna zeama de zarzavat, se pun bucatile de peste si se lasa sa dea in clocot. Se adauga condimentele, se acopera oala cu un capac si se lasa supa sa fiarba 5 minute. Se poate presara – cand o serviti – putin marar verde, tocat.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.