Supa de mazare uscata

Ingrediente:

  • ceapa (1 buc.),
  • patrunjel (1 radacina),
  • cartofi (1 buc.),
  • untdelemn (60 gr.),
  • lapte (1 pahar),
  • sare,
  • apa (2 1/2 l),
  • mazare uscata (250 gr.).

Mod de preparare:

Se alege mazarea, se spala bine si se pune la inmuiat de cu seara. A doua zi, se schimba apa si se aseaza mazarea la foc potrivit. Dupa citeva clocote, se adauga zarzavatul curatat, spalat si trecut prin razatoare. Se lasa supa sa fiarba, oala fiind acoperita. Cind mazarea este bine fiarta, se adauga grasimea, laptele si sarea. Se mai dau citeva clocote.

consultanta Dan Bradu

Servire:

Se serveste la masa cu saleuri cu cascaval drept garnitura.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.