Supa de iarna

consultanta Dan Bradu

Ingrediente:

  • carne de vaca (250 g),
  • carne afumata de porc (250 g),
  • fasole uscata (200 g),
  • cartofi (400 g),
  • telina (frunze),
  • varza (1),
  • apa (2 1/2 l),
  • sare,
  • piper,
  • smintina (100 g),
  • faina (1 lingura).

Mod de preparare:

Se pune de cu seara fasolea la inmuiat si dimineata se scurge, apoi se pune la fiert impreuna cu carnea afumata si cea proaspata, taiata bucatele. Dupa cca 1 1/2 ora se pot adauga cartofii taiati in felii, telina si varza taiata in sferturi. Se pune sare, piper si se lasa sa fiarba si zarzavatul. Cind supa e gata, se amesteca smintina cu faina, se adauga putina supa si se toarna totul in cratita.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.